Sičaja će snage odmjeriti s neugodnim borcem iz Moldavije

Sičaja će snage odmjeriti s neugodnim borcem iz Moldavije

Na FNC10 gledat ćemo novi nastup ramskog borca Ivana Sičaje.

Nakon odličnih nastupa na 4. FNC amaterskom MMA turniru, Ivan se odlučio napraviti korak dalje te zakoračiti u profesionalne MMA vode. To se zasigurno pokazalo kao odličan potez jer Ivan do sada još uvijek ne zna za poraz.

Prvu profesionalnu borbu odradio je na FNC6 priredbi gdje je slavio gušenjem (RNC) u prvoj rundi protiv finalista 2. sezone Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige, Matea Bolfana!

Svoju drugu profesionalnu borbu imao je na najvećoj FNC priredbi do sada, FNC7 gdje je slavio jednoglasnom sudačkom odlukom protiv odličnog Senegalca, Samba Thiama.

Tom pobjedom Iva je pokazao kako se već sada, u ranim fazama profesionalne karijere može odlično nositi s pritiskom kojeg donose veliki eventi. Na domaćem terenu, Ivan će snage odmjeriti s neugodnim borcem iz Moldavije, Nelu Bogdanom (1-2-0)!

Nelu je nešto iskusniji borac od Ivana, a iz njegove profesionalne karijere svakako bismo izdvojili nastup za Eagles FC organizaciju. Oba borca slove kao kompletni MMA borci pa ne sumnjamo kako će se odlično snaći u bilo kojem segmentu borbe.

Ulaznice potražite putem sustava kupikartu.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing