Sindikati zdravstva HNŽ-a: “Vlada HNŽ-a je postavila krivotvoreni dokument Županijskog suda u Mostaru”

Sindikati zdravstva HNŽ-a: “Vlada HNŽ-a je postavila krivotvoreni dokument Županijskog suda u Mostaru”

“Vlada Hercegvačko-neretvanske županije postavila krivotvoreni je dokument Županijskog suda u Mostaru”, tvrdi predsjednik Nezavisnog sindikata Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar Ivica Anić.

“Ovim putem želimo upoznati javnost sa skandaloznim, nedopustivim, a nadasve, nemoralnim radnjama Vlade HNŽ. Naime, isti su na svojoj službenoj web stranici Vlade HNŽ-a, postavili KRIVOTVORENI DOKUMENT, odnosno rješenje Županijskog suda u Mostaru od 11.2.2021. godine, broj: 58 0 Rs 225213 21 RsŽ. 

“O čemu se radi? Navedeno rješenje od 11.2.2021. god. zaprimio je i sindikat NSZ SKB Mostar i ono se razlikuje u samom sadržaju i naravi, od onoga kojeg je na svoju službenu stranicu postavila Vlada HNŽ, a sve sa ciljem obmane i zbunjivanja šire javnosti, posebno ako se uzme u obzir da ovakve radnje predstavljaju kazneno djelo”, poručuje UO Nezavisnog sindikata SKB Mostar.

ORIGINALNO RJEŠENJE ŽUPANIJSKOG SUDA U MOSTARU

Poziv Tužiteljstvu da reagira.

“Ovim putem pozivamo nadležna tijela, posebno Tužiteljstvo HNŽ, da poduzme odgovarajuće radnje iz svoje nadležnosti. Sindikat će poduzeti sve zakonom dopuštene radnje s ciljem zaštite svojih interesa”, poručio je Upravni odbor Nezavisnog sindikata SKB Mostar..

Podsjetimo, danas nešto ranije Vlada HNŽ izdala je priopćenje, u kojem se pozvala na navedeni dokument Županijskog suda u Mostaru, u kojem tvrdi kako je na snazi zabrana štrajka. Nakon toga su odmah reagirali sindikati i rekli kako Vlada obmanjuje javnost i krivo tumači isti.

/Izvor: Hercegovina.info/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing