Sirokibrijeg.info: Neka znade svaki kmet, gazda je koronu otišao liječiti na Mljet!

Sirokibrijeg.info: Neka znade svaki kmet, gazda je koronu otišao liječiti na Mljet!

“Ko grom iz vedra neba” u nedjelju, 19. srpnja 2020. godine, odjeknula je vijest kako je naš dragi Dobročinitelj, Dragi vođa i akademik dr. Dragan Čović, predsjednik HDZ-a BiH i najveći Hrvat u Hrvata, pozitivan je na koronavirus COVID-19, a što je potvrđeno iz njegovog kabineta, preko njegova Twitter profila!

Na sreću svih nas on je trenutno dobro, pa čak i bolje nego neki od nas mogu zamisliti. Liječnici su ustanovili kako je predsjednik Čović dobrog zdravstvenog stanja s blagom kliničkom slikom bolesti. Sukladno preporukama liječnika, predsjednik Čović će narednih dana sve radne obveze obavljati iz samoizolacije kazali su tada u priopćenju.

Nedugo nakon toga u javnost izlaze informacije kako se Čović vjerojatno zarazio na posljednjoj svadbi u kojoj bio među nekoliko stotina uzvanika na kojoj je bio skoro cijeli vrh njegovih “potrčkala” iz HDZ-a BiH. Pa čak i oni likovi koji su nas plašili i svakodnevno uvodili neke restrikcije, preporuke i zabrane zbog sigurnosti i zaštite od koronavirusa, a na kraju oni izigravaju šerife i krše te propise i po drugi puta nakon što im je ušo sazad, sada im uđe od naprdi!

No, gle sada čuda i još jedne njihove igre

Kako portal SirokiBrijeg.info doznaje iz svojih izvora, akademik dr. Dragan Čović unatoč koronavirusu i te neke samoizolacije gdje mnogi misle kako se nalazi u svojoj kućici u Barama ili u vikendici dobrog prijatelja na Blidinju, te u majici Zrinjskog čita knjige kako manipulirati narodom i s Kriznim stožerima smišlja taktiku zastrašivanja, saznajemo kako on uopće nije na području Bosne i Hercegovine.

Naime, on se nalazi u susjednoj Hrvatskoj, točnije na osmom po veličini otoku, otoku Mljetu. Kako je prešao granicu, vjerojatno s hrvatskim dokumentima. Na otok je stigao brodom, gliserom, čamcem ili nečim trećima, ali sigurno nije cestom u vozilom.

FOTO: TZ Mljet

“Najljepši i najšumovitiji otok Jadrana, jedan od najatraktivnijih bisera Mediterana. Izdvojen i nedirnut, otok mistike, maslina, vinove loze i bogatih šuma idealan je za istraživanje bogate flore i faune te za spokojno uživanje u ljepoti netaknute prirode” – kako su ga opisali iz Turističke zajednice općine Mlijet.

Znao je naš Dragan za to mjesto, ali čuvao ga je kao “posljednju utvrdu” u koju će se skloniti. Ali zahvaljujući brzom protoku informacija a pogotovo ljudima iz Hrvatske kojima Dragan Čović ništa ne predstavlja osim samo gosta, došli smo do ove informacije.

Predsjedniče, brz oporavak. Nemojte dugo ostati jer Vaša dječica su ovdje izgubljena bez Vas!

Mili Marušić / SirokiBrijeg.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar