Skijaška sezona na Kupresu starta 8. siječnja

Skijaška sezona na Kupresu starta 8. siječnja

Nova skijaška sezona u Sportsko-rekreacijskom centru “Adria ski” na Čajuši kod Kupresa startat će u petak, 8. siječnja, kazao je za Fenu vlasnik tog centra Zvonko Bagarić. Bagarić je istaknuo kako je s tehničke strane sve spremno, obavljen je servis liftova i vučnica, te strojeva za održavanje staza, a za četvrtak su najavljene završne pripreme.

 

Nova skijaška sezona u Sportsko-rekreacijskom centru “Adria ski” na Čajuši kod Kupresa startat će u petak, 8. siječnja, kazao je za Fenu vlasnik tog centra Zvonko Bagarić.

 

Bagarić je istaknuo kako je s tehničke strane sve spremno, obavljen je servis liftova i vučnica, te strojeva za održavanje staza, a za četvrtak su najavljene završne pripreme.

 

Čajuša kod Kupresa omiljeno je zimovalište Hercegovaca i Dalmatinaca, a proteklih godina zbog dobre ponude i povoljnih cijena smještaja sve više je gostiju iz drugih država EU, dodao je Bagarić.

 

U odnosu na proteklu godinu cijene smještaja i drugih usluga nisu se bitno mijenjale. Cijena dnevne ski karte za odraslu osobu iznosi 35 konvertibilnih maraka, odnosno 25 maraka za osobe mlađe od 14 godina, dok je cijena poludnevna karte, koja se prodaje iza 13 sati, 25 maraka, odnosno 20 maraka za mlađe osobe.

 

Cijena iznajmljivanja skijaške opreme u skijaškom centru Adria ski također se nije mijenjala od prošle godine. Za odrasle osobe dnevni najam opreme košta 20 maraka, a za mlađe osobe 15 maraka.

 

Sportsko-rekreacijski centar “Adria ski” raspolaže s pet ski-liftova: četvorosjed u dužini od 1850 metara, dvosjed u dužini od 980 metara, dvije “sidro” vučnice u dužini od 1.080 i 1.150 metara te jedan “baby lift” dužine 300 metara.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar