• Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu
  • Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu

Šleperom u brak: Goran stigao po Sanju, naplatili mu kaznu

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Umjesto u luksuznim autima, mladenci su do crkve stigli u kamionima

Kamion vozim već pet godina. I otkad sam to počeo raditi rekao sam sebi: ‘Kad ću se ženiti, po suprugu ću doći kamionom’, rekao je Goran Žiroš (27) iz Osijeka.

Velika svatovska kolona na čelu s okićenim kamionima iznenadila je i oduševila Osječane u subotu poslijepodne. Naime, Goran Žiroš (27) i Sanja(28) vjenčali su se u crkvi kraj Trga Ante Starčevića. Umjesto u luksuznim automobilima, do crkve su stigli u kamionima.

– Kamion vozim već pet godina. Rekao sam sebi da kad se budem ženio, da ću po svoju odabranicu doći u kamionu. Sad se to i ostvarilo – smije se Goran. On je sa Sanjom bio dvije i pol godine u vezi, koju su sad okrunili brakom.

Kako nemam svoj kamion, zamolio sam šefa u tvrtki u kojoj radim da mi posudi kamion. On je na to bez problema. Supruzi sam rekao da ću po nju doći kamionom, a ona je bila oduševljena. Prije nego što sam išao po nju, kamion smo ukrasili mašnama – rekao je Goran.

Do svoje odabranice u Tenju pokraj Osijeka vozio je 15 kilometara. Kad su stigli pred mladenkinu kuću, pala je i pjesma.

– Sanji nije bio problem ući u kabinu. Nosila je prilagođenu vjenčanicu – rekao je Goran. Nakon što su se vjenčali, mladenci su se na trgu fotografirali ispred kamiona.

– S obzirom na to da je trg pješačka zona, a mi smo tamo parkirali kamione, policija nas je kaznila s 500 kuna – kaže nam Goran. Kazna im nije pokvarila večer jer su se s 220 gostiju na svadbi kasnije dobro zabavili.

24sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar