Slijepa kleknula poljubiti psa vodiča pa udarila glavom u stolić i progledala!

Slijepa kleknula poljubiti psa vodiča pa udarila glavom u stolić i progledala!

Neki bi to mogli nazvati čudom, drugi pukom srećom, ali ono što se dogodilo Lisi Reid iz Novog Zelanda, rijedak je fenomen.

Slijepa od 11. godine, Reid je u 24. godini života kleknula poljubiti svog psa vodiča i pritom udarila glavom o stolić. Otišla je spavati, a sljedećeg jutra probudila se iprogledala, piše Independent.

– Nitko ne zna što se dogodilo i ne može to objasniti. Ne mogu naći riječi kojima bih to opisala. Možete zamisliti da ništa ne vidite i onda opet progledate. To je dar – kazala je danas 38-godišnja Reid za Daily Mail Australia. Uoči 14-godišnjice sretnog događaja, Reid je s javnosti podijelila svoju priču da bi podigla svijest o potrebama slijepih u sklopu Tjedna slijepih na Novom Zelandu.

– Šok mi je bio vidjeti brata. On je bio čovjek s bradicom. On je bio muškarac – prisjetila se prvih dana nakon čudesnog događaja. Dok joj je prvi susret s bratom koji je od dječaka postao muškarac bio šok, s majkom je, tvrdi, bilo drukčije.

– Ona je ostala ista, samo malo starija – prisjetila se. Istaknula je da je sada i sama majka te kako je zahvalna za svu pomoć koju joj je pružila udruga slijepih osoba.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar