Sljedećih dana temperature do 33 stupnja

Sljedećih dana temperature do 33 stupnja

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Tijekom poslijepodneva na sjeveru i istoku Hercegovine i na jugozapadu Bosne očekuju se lokalni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom. Jutarnje temperature od 9 do 15, na jugu od 16 do 20, a dnevne od 26 do 32 stupnjeva.

U BiH u utorak će biti sunčano vrijeme. Tijekom dana, umjeren razvoj oblačnosti, u većini područja uvjetovati lokalne pljuskove, ponegdje praćene grmljavinom.

Najmanja vjerojatnost za padaline je u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Jutarnje temperature od 9 do 15, na jugu od 14 do 19, a dnevne od 26 do 32 stupnjeva.

U srijedu će biti sunčano vrijeme. Tijekom poslijepodneva umjeren razvoj oblačnosti u većini područja će uvjetovati lokalne pljuskove i grmljavinu.

Najmanja vjerojatnost za padaline na sjeveru i sjeveroistoku Bosne i na krajnjem jugu Hercegovine. Jutarnje temperature od 11 do 17, na jugu od 16 do 20, a dnevne od 25 do 31, na jugu do 33 stupnjeva.

U BiH u četvrtak će biti pretežno sunčano vrijeme. Tijekom poslijepodneva lokalni pljuskovi se očekuju u većem dijelu Bosne. Bez padalina na krajnjem sjeveru i sjeveroistoku Bosne i Hercegovini.

Jutarnje temperature od 12 do 17, na jugu od 16 do 21, a dnevne od 28 do 33 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.
bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar