Smrtno stradala četiri mladića pri slijetanju vozila s ceste

Smrtno stradala četiri mladića pri slijetanju vozila s ceste

Smrtno sustradala četiri mladića na cestovnom pravcu Gojna gora – Čačak, u mjestu Jančići. Vozilo u kojem su bili, čačanske registracije, sletjelo je sa mosta u rijeku Kamenicu, saznaje Telegraf.rs.

Nesreća se dogodila nekoliko sati poslije ponoći

Vozač je, najvjerojatnije, izgubio kontrolu i auto je sletio na lijevu stranu u korito rijeke Kamenice. Pretpostavlja se da su prije pada udarili u stablo, isprevrtali se, pa završili u kanalu, navodi Pink.

Do teške prometne nesreće na cesti Čačak – Gojina Gora u blizini sela Jančići došlo je kada je mladić koji se nalazio za upravljačem automobila Suzuki Grand Vitara izgubio kontrolu i sa ceste sletio u provaliju u korito rijeke Kamenice. Četiri mladića starosti od 18 do 23 godine poginuli su na mjestu nezgode, a vatrogasci pokušavaju izvući njihova tijela.

Kako smo čuli, mladići su se kućama vraćali sa neke zabave. Ova seoska cesta je nepredvidiva i opasna, često zna doći do incidenata u prometu, ali ni najstariji mještani ne pamte ovakvu tragediju”, kaže za RINU jedan od očevidaca.

Sva četiri poginula mladića su iz Čačka, a kako kažu oni koji su ih poznavali, bili su djeca za primjer, navodi Telegraf.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar