Splićanka (29) carskim rezom rodila četiri bebe! Veliko slavlje u obitelji poznatog poduzetnika, struka nam je potvrdila: “Ovaj slučaj spada u teške raritete”

Splićanka (29) carskim rezom rodila četiri bebe! Veliko slavlje u obitelji poznatog poduzetnika, struka nam je potvrdila: “Ovaj slučaj spada u teške raritete”

Veliko slavlje je u jednoj splitskoj obitelji, ali i u rodilištu KBC-a Split. Splićanka u dobi od 29 godina jutros je carskim rezom na svijet donijela četiri bebe!

Da, dobro ste pročitali. Ne radi se o jednojajčanim ili dvojajčanim blizancima, nego je svaki plod imao svoju posteljicu, što, kako nam kažu upućeni, spada u teške raritete, da ne kažemo medicinske fenomene. Zadnji takav se u Splitu dogodio prije 25 godina.

Žena iz naše priče je začela prirodnim putem, u bolnici se nalazi već dva mjeseca da bi održavala trudnoću i bila je pod medicinskom paskom. Cijeli porod je vodio dr. Matić, dok još dr. Vulić izvršio carski rez, pa osim roditeljima djece i rodbini, moramo čestitati i njima na stručno odrađenom poslu. Glupo je to napisati, primjerenije je – podvigu.

Svako dijete je visine 40 centimetara i teško po kilogram i po dok je tek jedna curica niža za dva centimetra od svoje braće i sestara, ali je jednake težine kao i oni.

Rodilja i njen muž imaju još jednu kćerku, tako da će sada i ona imati koga maziti i paziti kada joj mama sa sestrom i braćom dođe iz bolnice.

Majka djece nije bila zaposlena i brinula se o domaćinstvu dok se otac djece posvetio radi s gluhonijemima i slijepima. Ima li humanije i ljepše priče?

Kako doznajemo, novinari koji su nanjušili ovu informaciju već se okupljaju oko bolnice, a na sretnoj majci je odluka hoće li dati svoju priču u javnost ili ne.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar