SPORT: Događaji i najave

SPORT: Događaji i najave

U Prozoru je, na igralištu OŠ Marka Marulića, započeo malonogometni turnir za Dan općine Prozor Rama 8. rujna.

Ove godine na turniru sudjeluje 12. Ekipa. Turnir se održava pod pokroviteljstvom općine Prozor Rama koja je i ove godine osigurala nagradni fond u iznosu 10.000.

Raspored utakmica za ponedjeljak,28.kolovoza :

19.00 Brajko Tours : Rekreativci

20.00 Como  d.o.o Kupres : Bugojno

***

U subotu je na Ramskom jezeru održana 5.Veslačka regata pod nazivom „Lake to lake“ koju je  organizirao  Veslački savez Dalmacija, a domaćin je bio naš Veslački klub Rama.

Na regati je nastupilo 7 klubova s oko 150 veslača.

Medalje su uručili predstavnici općine Prozor-Rama i veslačkih klubova koji su sudjelovali. Poseban gost  je bio hrvatski olimpijac Damir Martin koji je osim uručivanja medalja rado provodio vrijeme u druženju sa mladim veslačima i s njima se fotografirao.

***

HNK Rama (Druga Federalna liga Jug)

Na jučerašnjem gostovanju u Livnu HNK Rama je poražen od nogometaša Troglava  3 :1.

Za najmlađe selekcije HNK Rama prvenstvo u Omladinskoj ligi započinje sutra(29.kolovoza). Pioniri i predpioniri HNK Rama će na Gradskom stadionu u Prozoru u terminima 9.30 sati  i 10.30  sati ugostiti svoje vršnjake iz NK Blagaj.

Kadeti i juniori HNK Rama u srijedu će ugostiti kadete i juniore HNK Posušje. Termin odigravanja utakmica je 16.00 i 18.00 sati.

***

Šahovski klub Rama je započeo s pripremama za tradicionalni šahovski turnir u povodu 8.rujna Dana općine Prozor Rama. Turnir će se održati 16.rujna u Prozoru. Više detalja o turniru donosimo uskoro.

***

Karate klub EMPI Prozor Rama pozvao je zainteresirane da su učlane u klub i započnu s treninzima. Upis novih članova započinje 1.rujna u sekcijama Prozor, Ripci i Gračac

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar