SPORT: Karatistima medalje, košarkašima i košarkašicama bodovi

SPORT: Karatistima medalje, košarkašima i košarkašicama bodovi

Proteklog vikenda je održano Balkansko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore. Na prvenstvu, koje je održano u Herceg Novom (Crna Gora), nastupila je reprezentacija BiH u čijem sastavu su reprezentativci iz Prozor-Rame Anita Tadić, Monika Rajič i Josip Tadić.

Anita Tadić je osvojila zlatnu medalju u kategoriji mlađe seniorke, a u ekipnom natjecanju Monika Rajič je s bh reprezentacijom  u kategoriji kadetkinje osvojila srebrenu medalju.

U subotu je u Konjicu održano 5. kolo karate lige Regija Hercegovina, na kojem je  Karate klub EMPI Prozor Rama nastupio sa 23 natjecatelja. Još jedanput je ostvaren sjajan rezultat s ukupno osvojenih 26 medalja, od toga 14 zlatnih, 7 srebrenih i 5 brončanih. U ukupnom poretku KK EMPI je osvojio treće mjesto.

Košarkašice Rame (selekcija kadetkinje) jučer su gostovale u Mostaru, gdje su protiv Zrinjskog odigrale utakmicu 9 . kola Lige mladih Herceg Bosne.

Naše košarkašice su odigrale odličnu utakmicu te zasluženo slavile u Mostaru 49: 38.

Nakon utakmice predstavnici i košarkašice oba kluba su imali prigodu posjetiti Božićni sajam u Mostaru i ugodno se družili.

Predkadeti HKK Rama su ugostili svoje vršnjake iz Livna. U susretu  Lige mladih Herceg Bosne, koji je odigran u Sportskoj dvorani u Prozoru, uvjerljivo su slavili košarkaši Rame 104 : 31.

U četiri odigrane utakmice 9. kola Lige mladih Srednjobosanske županije, između KK Vodopad Jajce i HKK Rama, košarkaši iz Rame su slavili u sva četiri susreta odigrana jučer u Jajcu.

Rezultati:

Mini basket: KK Vodopad – HKK Rama  24 : 45

Pioniri  : KK Vodopad – HKK Rama  40 : 68

Kadeti : KK Vodopad – HKK Rama 39 : 74

Juniori : KK Vodopad – HKK Rama 55 : 100

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar