SPORT: najave za vikend

SPORT: najave za vikend

U Sportskoj dvorani u Prozoru sutra (subota) će se odigrati prevnstvena utakmica u Ligi mladih Herceg Bosne  između predkadeta HKK Rama i HKK Pepi Sport Mostar. Utakmica će se igrati od 10 sati.

Sutra će naše košarkašice  ugostiti košarkašice  ŽKK Trebinje 03 u okviru prvenstva u Ligi mladih BiH.

Utakmica će se igrati od 14 sati u Sportskoj dvorani u Prozoru.

Sutra se nastavlja prvenstvo u Omladinskoj nogometnoj  ligi . Kadeti i juniori HNK Rama će ugostiti svoje vršnjake iz HNK Čapljina. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Prozoru u terminima 10 i 12 sati.

Prvi tim  HNK Rama u nedjelju igra gostujuću utakmicu kod HNK Branitelj . Utakmica je na rasporedu od 17.30 sati. Podsjećamo da su naši nogometaši osigurali ostanak u 2.federalnoj ligi Jug zahvaljujući sjajnoj igri u proljetnom dijelu sezone. Do kraja  prvenstva, osim utakmice s Braniteljem,  odigrat će susrete protiv Tomislava, Turbine i Kamešnice.

Stolnoteniski klub Prozor Rama sutra će nastupiti na Međunarodnom stolnoteniskom turniru „Brotnjo open 2017. „ koji  se održava  u povodu Dana općine Čitluk. Natjecanja su organizirana u kategorijama igrači do 39 godine, veterani, parovi i žene.

Veslački klub Rama sutra će sudjelovati na 4. regati Kup Dalmacije koja se održava u Makarskoj. Naš klub će nastupiti s ukupno osam veslača koji će nastupiti u kategorijama kadeti i mlađi kadeti, juniori i mlađi juniori (m i ž).

U nedjelju 21.svibnja  će se održati 5. biciklistička tura kroz Ramu u okviru projekta  „Cycling through Rama“ koji provodi Agencija za lokalni razvoj Prozor Rama.. Nova tura je zahtjevna ali i lijepa. Start je u 10 sati na Šćitu i vozi se kroz Jakliće-Draševo-Prodojnica-Idovac-Zahum-Varvara-Šćit.

Sportski savez općine Prozor Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar