Sport: najave za vikend (8.i 9.travnja)

Sport: najave za vikend (8.i 9.travnja)

U nastavku košarkaškog prvenstva Lige mladih Herceg Bosne predkadeti i juniori HKK Rama sutra (subota), ugostiti će svoje vršnjake iz HKK Široki.

Utakmice se igraju sportskoj dvorani u Prozoru:

u 11.00 sati juniori Rama:Široki,

u 12.30 sati predkadeti Rama:Široki

Predpioniri,pioniri i kadeti HKK Rama nastavljaju prvenstvo u Ligi mladih Srednjobosanske županije . U nedjelju idu na gostovanje kod KK Fojnica.

Pred našim nogometašima ovoga vikenda je pet prvenstvenih utakmica. U Omladinskoj ligi se nastavlja prvenstvo Na Gradskom stadionu u Prozoru,u subotu u 11.00 i 13.00 sati se igraju utakmuce između kadeta i juniora HNK Rama i HNK Posušje.

Predpioniri i pioniri HNK Rama u nedjelju se sastaju sa svojim vršnjacima iz HNK Brotnjo. Utakmice su u 10.00 i 11.00 sati.

Seniorski sastav HNK Rama u nedjelju nastavlja prvenstvo u Drugoj federalnoj ligi Jug. Na Gradskom stadionu u  Prozoru  od 16.00 sati HNK Rama igra protiv NK Cim Mostar.

Ovoga vikenda se održava Državno prvenstvo u karateu (seniori). U borbi za titulu državnog prvaka je i Ivan Križanac(KK EMPI Prozor Rama) koji se natječe u kategoriji seniori -60 kg.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar