SPORT: Najave za vikend

SPORT: Najave za vikend

U subotu, 4.11.2017.u okviru prvenstva u Ligi mladih Herceg Bosne u Sportskoj dvorani u Prozoru predkadeti i juniori HKK Rama dočekuju košarkaše Posušja.

Od 10.30 sati je na rasporedu utakmica između predkadeta, a juniori Rame i Posušja igraju od 12.00 sati.

U nedjelju se nastavlja prvenstvo u Ligi mladih Srednjobosanske županije . Pioniri i kadeti HKK Rama će ugostiti Prvi koš Vitez. Kadeti se sastaju u 11.00 sati, a pioniri od 12.30 sati.

HŽKK Rama u nedjelju igra utakmicu 4.kola u Ligi mladih Herceg Bosne. Kadetkinje i juniorke HŽKK Rama će gostovati u Livnu. Utakmice su na rasporedu u 12.00 i 14.00 sati.

Do kraja jesenskog dijela prvenstva u 2. Federalnoj ligi Jug ostala su 2 kola. HNK Rama sljedeću utakmicu igra u nedjelju, 5.studenog na Gradskom stadionu u Prozoru protiv HNK Grude. Susret se igra od 13.30 sati.

U zadnjem kolu jesenskog dijela HNK Rama gostuje u Neumu.
Predpioniri i pionori HNK Rama sutra(subota) igraju utakmice Lige mladih protiv HŠK Zrinjski. Utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Prozoru u terminima 10.00 i 11.00 sati.

Karate klub EMPI Prozor Rama u nedjelju, 5.studenog nastupa na 5. Grawe Energia Međunarodnom karate kupu, koji se održava u Banja Luci. Naši karatisti će nastupiti u nedjelju u kategorijama kadeti,juniori i seniori U 21. Na turniru nastupaju sportaši iz 10 zemalja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing