SPORT: Najave za vikend 28 i 29 listopada

SPORT: Najave za vikend 28 i 29 listopada

Na veliko zadovoljstvo ljubitelja stolnog tenisa i ove godine povodom Dana općine Prozor – Rama STK Prozor Rama organizira turnir u stolnom tenisu “RAMA OPEN 2017”.
Turnir će se održati 28. listopada 2017.(subota) u Sportskoj dvorani u Prozoru s početkom od 10,00 sati.
Generalni pokrovitelj turnira je Elektroprivreda HZ HB Mostar, a među brojnim sponzorima je i Ministarstvo izbjeglih i raseljenih osoba i izbjeglica.
Iz STK Prozor Rama pozivaju prijatelje stolnoga tenisa na sudjelovanje na IV (četvrtom) Međunarodnom stolnoteniskom turniru “RAMA OPEN 2017.” u Prozoru.

Karate klub Empi Prozor Rama sutra (subota) nastupa u 3. kolu lige regija Hercegovina. Domaćin je Karate klub Široki iz Širokog Brijega.

HNK Rama ,selekcije kadeti i juniori sutra (subota) igraju utakmice Lige mladih protiv HNK Tomislav. Susreti se igraju na Gradskom stadionu u Prozoru u terminima 11.00 i 13.00 sati.
Seniori HNK Rama u nedjelju igraju 13. kolo prvenstva u 2.federalnoj ligi Jug. Pred njima je gostujući susret u Čitluku kod HNK Brotnjo.
Najmlađe selekcije HNK Rama u nedjelju gostuju u Blagaju.

HKK Rama sutra(subota) nastavlja prvenstvo u košarkaškoj Ligi Herceg Bosne. Selekcija predkadeti će u goste kod HKK Čapljina. Susret se igra od 13.30 sati

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar