SPORT:  Novi bodovi i medalje našim sportašima

SPORT: Novi bodovi i medalje našim sportašima

HŽKK Rama: U petak je u Tomislavgradu odigrana zaostala utakmica 14. kola lige mladih KS HB za žene, uzrast mlađe kadetkinje 2003/04.godište. Naše košarkašice odigrale su odličnu utakmicu i nadigrale domaćina 48 : 50. Naša ekipa je u posljednjim sekundama utakmice postigla pobjednički koš.

U subotu je nastavljeno prvenstvo u Ligi mladih košarkašica HB. HŽKK Rama je u Sportskoj dvorani ugostio ŽKK Zrinjski. Naša selekcija kadetkinja je odigrala odličnu utakmicu i na kraju zasluženo slavila  57 : 50.

 

HKK Rama: U subotu je odigrana prvenstvena utakmica 20. kola Lige mladih KSHB između  predkadeta HKK Rama i  HKK Tomislav. Naša selekcija je još jedanput dokazala svoju kvalitetu i Tomislavgrađane uvjerljivo svladala 67 : 29. Utakmica je odigrana u Sportskoj dvorani u Prozoru.

U subotu  je također odigrana prijateljska utakmica između predpionirskih selekcija Rame i Tomislava. Iako je ekipa iz HKK Tomislav nastupila s igračima dvije godine starijim od naše selekcije 2006./07. godište, naši mladi košarkaši odigrali su odličnu utakmicu i pružili otpor gostujućoj ekipi, koja je u zadnjim sekundama utakmice postigla odlučujući koš i pobijedila predpionire Rame 31 : 30.

 

Nove bodove naši košarkaši osvojili su jučer u prvenstvenim  u NO1 Ligi SBK KSB-a protiv ekipe Travnika. Upisali su  tri zaslužene pobjede:

Rezultati :

KK Travnik 47-68 HKK Rama(pioniri)

KK Travnik 61-85 HKK Rama(juniori)

KK Travnik 45-70 HKK Rama(kadeti)

 

KK EMPI: Jučer (nedjelja) je u Ljubuškom se nastavljena  Karate liga regije Hercegovina. Karate klub EMPI Prozor Rama je s 10 svojih predstavnika sudjelovao u borbama i katama. Medalje su osvojili :

ZLATO:  Amila Beganović, Monika Rajič, Nerina Zajmović i Danijel Čuljak

SREBRO: Ivan Topić i Naila Beganović

BRONZA: Anita Petričević, Josip Tadić, Muris Sefer i Antonio Radić.

Organizator i ujedno domaćin 2. kola Lige regije Hercegovina bio  je Karate klub Ljubuški. Nastupilo je 240 karatista.

 

HNK Rama: Na Gradskom stadionu u Prozoru u subotu su kadeti i juniori HNK Rama u okviru Druge federalne lige – Jug odigrali svoje ligaške utakmice protiv FK Velež Mostar.

U prvoj utakmici kadeti su izgubili rezultatom 1:3. Pogodak za Ramu dao je Mirko Barešić.

Juniori HNK Rame su odigrali ozbiljnu i staloženu  utakmicu i pobjedili  igrače iz Mostara rezultatom 3:1. Dva gola postigao je Josip Ivić, dok je Mevludin Marić postigao jedan zgoditak.

U 21. kolu Druge lige FBiH –jug nogometaši Rame su gostovali u Ljubuškom.

Domaćin NK Sloga je na svom terenu svladao naš sastav 2:1.

 

I najmlađe selekcije HNK Rama uspješno su nastavile  prvenstvo. Jučer su na Gradskom stadionu u Prozoru ugostili pionire i predpionire FK Blagaj.

Rezultati:

Pioniri -HNK Rama : FK Blagaj 0-0

Predpioniri – HNK Rama : FK Blagaj 2 :1

 

Šahovski klub Rama je u subotu 7. travnja   organizirao simultanu partiju šaha. Gost je bio dugododišnji član ovog kluba dr. Zdravko Zelić, intermajstor. Igralo se na 13 ploča na kojima su s jedne strane bili članovi ŠK Rama a s druge Zdravko Zelić.

Nakon završene simultanke Zelić je dobio 10 na deset ploča dok je na 3 remizirao.

Simultanka je održana u prostorijama šahovskog kluba Rama u Prozoru

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar