SPORT: Vikend u retrovizoru

SPORT: Vikend u retrovizoru

Marijan Ćavar, nogometaš HŠK Zrinjski koji je nogometnu karijeru započeo u HNK Rama  karijeru nastavlja u Eintrachtu iz Frankfurta-službeno je objavljeno krajem prošlog tjedna.

Uporedo s ovom informacijom , objavljena je vijest da je  izbornik Bh nogometne reprezentacije Robert Prosinečki pozvao  Ćavara u sastav  „A“reprezentacije za predstojeću mini turneju u SAD-u gdje su planirani susreti   s SAD i Meksikom.

Ćavar je izjavio da presretan je što se prvi put našao na popisu „A” reprezentativaca i dodao

da nova godina nije mogla bolje početi za njega. Dobio sam poziv u reprezentaciju i potpisao ugovor s Eintrachtom. Nastavit ću raditi i dalje da  nadam se da ću biti još bolji-kazao je Marijan Ćavar koji je rođen u Rami i prva nogometna znanja stekao u HNK Rama.

Škola rukometa Optimist za vikend je organizirala prijateljske utakmice sa rukometašima Sloge iz Gornjeg Vakufa –Uskoplja.

Rukometaši su prošle godine počeli aktivno trenirati i ovo im je tek druga utakmica. Pokazali su spremnost i ozbiljnost te su u susretu sa Slogom potvrdili da rukomet ima budućnost u Rami.

Juniori su izgubili 24:17 dok je naša mlađa selekcija Optimista  pobijedila Slogu  18:4.

Karate klub EMPI Prozor Rama će i dalje imati licencirane trenere jer su proteklog vikenda treneri Ivan Križanac i Drago Rajić prošli trodnevni seminar za trenere koji je na Ilidži organizirao Karate savez BiH.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar