SPORT: Vikend u retrovizoru 3. i 4. lipnja

SPORT: Vikend u retrovizoru 3. i 4. lipnja

U subotu je u Vrlici (HRV) održana regata  2. MINI KUP Veslačkog Saveza Dalmacija. Veslači Veslačkog kluba Rama su osvojili 4 medalje:

Jure Bešker- brončana medalja
Lovro Anđelić  -srebrena medalja
Ante Novaković – srebrena medalja
Dario Novaković -brončana medalja

….

Karate klub EMPI Prozor Rama jučer je osvojio nove medalje   na 18. Festivalu karatea NOVIGRADSKI DANI 2017. u Sarajevu, gdje je nastupilo 27 klubova iz BiH, C.Gore i Hrvatske sa 351 natjecateljem. KK EMPI je nastupio s 3  natjecatelja i osvojio 3 medalje:
Monika Rajič, juniorke +59 kg zlato
Katarina Bošnjak, kadetkinje -47kg srebro
Ivan Petričević, dječaci -37 kg srebro

……

Košarkašice Rame su proteklog vikenda odigrale dvije utakmice prvenstva u Ligi mladih BiH.
HŽKK Rama je u subotu ugostio ŽKK Mladi Krajišnik . U utakmicu je ekipa iz Banja Luke ušla spremnija i razigranija te na kraju zasluženo slavila 87:27.

Na jučerašnjem gostovanju u Sarajevu kod KK Željezničar naše košarakašice su poražene 75 : 59.

Najmlađe selekcije našeg HKK Rama jučer (nedjelja) su  u Sportskoj dvorani u Prozoru odigrale dvije utakmice protiv  predkadeta i  selekcije minibasket iz Širokog Brijega. Obje naše selekcije su bile bolje od Šrokobriježana.

Rezultati:

HKK  Rama -HKK Široki 48-28 (predkadeti)

HKK Rama-HKK Široki 29-27 (minibasket selekcija)

…..

 

U zadnjem kolu Druge lige FBiH – Jug HNK Rama je odigrao utakmicu  sa NK Kamešnica. Naši nogometaši su poraženi rezultatom 1:2, a jedini pogodak za Ramu je postigao  Hrvoje Šimunović. Rama je prvenstvo završila na 12.mjestu.

Kadeti i juniori  HNK Rama su subotnjom  utakmicom protiv HNK Stolac završili sezonu. Kadeti su poraženi rezultatom 2:3. Golove su postigli Miško Zelić i Marko Jozić.  Kadeti su sezonu završili  na 13. mjestu. Juniori su poraženi rezultatom 2:0, a sezonu su završili na 5. mjestu. Podjetimo da su prošloga tjedna najmlađe selekcije HNK Rama, pioniri i predpioniri, završili prvenstvo u Omladinskoj ligi.  Selekcija pionori  prvenstvo je završila na 4. mjestu, a predpioniri su na 8. mjestu.

……

Jučer  je na Ramskom jezeru završeno 2. kolo Premijer lige BiH u lovu šarana i amura. Natjecalo se 16 ekipa iz cijele BiH.

U ovom kolu najuspješnija je bila ekipa “Carpfantastiks” iz Brčkog s ulovom od 13,39 kg. Sportsko ribolovno turističko društvo Rama bilo je domaćin ovom natjecanju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar