SPORT: Vikend u retrovizoru

SPORT: Vikend u retrovizoru

Vikend iza nas za Ivana Križanca, KK EMPI i našu općinu bio posebno značajan jer je Križanac osvojio titulu prvaka države u karateu kategorija seniori -60 kg. Na jučerašnjem  državnom prvenstvu u Sarajevu Križanac (KK Empi Prozor – Rama) je u borbi za prvo mjesto pobijedio Edina Širića iz Novog Grada-Sarajevo. Ovo je prva seniorska titula prvaka države u povijesti sporta u Rami.

Nogometaši Rame su u subotu i nedjelju odigrali ukupno pet utakmica. Jučer su nogometaši HNK Rama odigrali sjajnu utakmicu protiv NK Cim i golovima Babića, Ivića i Bećirevića uvjerljivo svladali protivnika 3:0.

Predpioniri i pioniri HNK Rama jučer su odigrali prvenstvene susrete u Omladinskoj ligi sa HNK “Brotnjo” Čitluk. Predpioniri HNK Rama su slavili sa 1:0 a naši pioniri su izgubili sa 0:1

U subotu su trebali odigrani prvenstveni susreti između kadeta i juniora HNK Rama i HNK Posušje. Na zahtjev sastava iz Posušja susreti su odgođeni i bit će odigrani sutra (utorak)u 15.00 i 17.00 sati na Gradskom stadionu u Prozoru.

Mladi košarkaši HKK “Rama” u subotu  su u sportskoj dvorani u Prozoru odigrali svoje utakmice u ligi KS HB protiv HKK “Široki”.
Juniori su, unatoč maksimalnom zalaganju, izgubili od vršnjaka iz Širokog Brijega rezultatom 58:73.
I predkadeti Širokog su bili bolji od našeg sastava 62:43.

U srijedu 12.04.2017. od 19.00 sati  u okviru  23. kola Lige mladih KS HB juniori i predkadeti HKK Rama gostuju u Posušju.

Na jučerašnjem gostovanju u Fojnici HKK Rama je sa svoje tri selekcije nadigrao košarkaše KK Star Fojnica.

Rezultati:

Kadeti : KK STAR-FOJNICA-HKK RAMA 50-70
Pioniri: KK STAR-FOJNICA-HKK RAMA 22 -61
Predpioniri: KK STAR-FOJNICA-HKK RAMA 36-45

HŽKK Rama je jučer nastavio prvenstvo u Ligi mladih BiH U18(ž). Na gostovanju kod ŽKK Mladi Krajišnik u Banja Luci  naš sastav je poražen 88:65. Sutra (utorak,11.ožujka) se nastavlja prvenstvo. HŽKK Rama će ugostiti ŽKK Play off iz Sarajeva. Utakmica se igra u Sportskoj dvorani u Prozoru od 17.30 sati.
 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar