Sport: Vikend u retrovizoru

Sport: Vikend u retrovizoru

Na veslačkoj regati Mini Kup Split i Prvenstvu osnovnih škola u petak je nastupio naš veslački klub Rama čiji su članovi ujedno predstavljali OŠ fra Jeronima Vladića Ripci. Veslački klub Rama predstavljalo je osam veslača, a najuspješniji su bili Ivana Radić (kategorija juniorke mlađe) i Dario Novaković (juniori), koji su osvojili brončane medalje.

Sljedeći nastup VK Rama je na Kup regati Veslačkog saveza  Dalmacije u Makarskoj 20.svibnja 2017.

 

U  Turskoj je jučer (nedjelja) završeno seniorsko Europsko prvenstvo u karateu. Na prvenstvu je nastupio Ivan Križanac (KK EMPI Prozor Rama) koji  je u seniorskoj kategoriji do 60 kg branio boje Bosne i Hercegovine.

Prvi Križančev protivnik, reprezentativac svjetske karate sile Azerbajdžanac Alakbarli Tural pobjedio je našeg reprezentativca u prvoj borbi na prvenstvu.

 

U petak je odigrana prvenstvena utakmica Lige mladih BiH U18 . Naše košarkašice su ugostile ŽKK Livno. U susretu koji je odigran u Sportskoj dvorani u Prozoru gošće su bile bolje i zasluženo su osvojile bodove.
HŽKK Rama : ŽKK Livno 51:93.

Predkadeti HKK Rama  u subotu su odigrali  prvenstvenu utakmicu u Ligi mladih Herceg Bosne. U neizvjesnoj utakmici do samog kraja sastav iz Viteza je na kraju slavio rezultatom 57:51.

 

Jučer (nedjelja) su u okviru Omladinske lige HNŽ-a svoje utakmice odigrali pioniri i predpioniri HNK Rama protiv vršnjaka iz HNK Stolac. Obje utakmice su završile istim rezultatom 2:2.

HNK Rama je jučer (nedjelja) osvojio vrlo vrijedan bod protiv trenutnog lidera FK Igman u okviru Druge lige FBiH – Jug u 25. kolu. Bodovi su podijeljeni nakon rezultata 3:3.

U odličnoj nogometnoj utakmici na Gradskom stadionu u Prozoru uživala je brojna publika.

U subotu  su kadeti i juniori HNK Rama trebali odigrati utakmicu s kadetima i juniorima NK Blagaj. Gosti se nisu pojavili na travnjaku u Prozoru  te će bodovi najvjerojatnije biti dodijeljeni našim selekcijama.

Sportski savez Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar