Sport: Vikend u retrovizoru

Sport: Vikend u retrovizoru

Košarka:U organizaciji KK Novi Travnik u subotu 27.svibnja je odigran turnir košarkaških veterana na kojem su pored domaćina sudjelovale ekipe : HKK Rama, KK Busovača, HKK Zrinjski i gosti iz Hrvatske veterani KK Vinkovaca. Veterani Rame su i ove godine osvojili turnir.

Konačni poredak: 1.VHKK Rama 2.VKK Novi Travnik 3.VKK Vinkovci 4.VKK Busovača 5.VHKK Zrinjski.

Košarkaški turnir i druženje ovih veteranskih timova ima već trogodišnju tradiciju a ponovni susret krajem kolovoza iduće godine zakazali su Veterani HKK Rama u Prozoru.

U nedjelju 28.5.2017. selekcije HKK Rama su gostovale u Mostaru u zaostalim utakmicama protiv Pepi sporta i Zrinjskog.

Rezultati:
KK Pepi sport -Hkk Rama 46-30 (predkadeti)
KK Zrinjski – HKK Rama 90-78 (juniori)
KK Zrinjski – HKK Rama 30-78 (predkadeti)

Ovoga vikenda košarkašice Rame su odigrale dvije gostujuće utakmice Lige mladih BiH(juniorke).

Rezultati:
Nedjelja: Sarajevo- ŽKK Play off Ultra – HŽKK Rama 95 : 56
Subota : Zenica – ŽKK Čelik – HŽKK Rama 81 :35

………

Nogomet: Jučer su svoje prvenstvene utakmice odigrali najmlađi sastavi HNK Rame pioniri i predpioniri . Na Gradskom stadionu u Prozoru ugostili su FK Igman. Oba sastva su poražena. Predpioniri 0:2,  pioniri 1:4. Jedini strijelac za pionire je bio Marko Jozić.

Jučer je HNK Rama odigrao pretposljednje prvenstveno kolo u 2.Federalnoj ligi Jug. Naši nogometaši su  poraženi na gostovanju  u Tomislavgradu od HNK Tomislav 2:1. U posljednjom prvenstvenom kolu HNK Rama će ugostiti nogometaše Kamešnice.

Župa Prozor osvojila 3 .mjesto na završnici Katoličke malonogometne lige Crkve u Hrvata. U utakmici za treće mjesto Župa Prozor je pobijedila Vrbovec 3:2. Golove za našu ekipu su postigli Duje Nevistić,Stipo Babić i Petar Jurić..

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar