SPORT: Vikend u retrovizoru i najave

SPORT: Vikend u retrovizoru i najave

Proteklog vikenda je započelo nogometno prvenstvo u 2. Federalnoj ligi Jug.

HNK Rama je jučer uspješno otvorio sezonu pobjedom 2:0 protiv HNK Branitelj. Stipo Babić je u prvom poluvremenu postigao zgoditak na asistenciju Duje Nevistića. U drugom poluvremenu za naš sastav je dosuđen penal. Strijelac je opet bio Stipo Babić.

Počela je sezona za kadete i juniore HNK Rama  koji su u subotu odigrali svoje utakmice s vršnjacima iz HNK Grude. Kadeti su ostvarili visoku pobjedu 6:1, a u strijelce su se upisali Mirko Barešić s 4 gola i Ivo Petrović s 2 gola.

Juniori Rame su  poraženi 6:8, a sve golove za HNK Ramu je postigao Josip Ivić koji je pokazao svoj golgeterski instinkt.

………..

U Rumbocima je jučer  održan Memorijalni malonogometni turnir Luka Kovačević Schon . Nastupilo je pet ekipa: Rumboci, Hercegovci, Rakia, Proslap i Hat-trick 092.

Uz potporu  brojnih sponzora, dobru organizaciju i posjećenost ovaj turnir je završen u večernjim satima. Najviše razloga za slavlje imala je ekipa Rakia koja je u finalu pobijedila Hat-trick 4:1 i osvojila pokal i novčanu nagradu 500,00 KM, Drugoplasirana ekipa je osvojila pokal i 150,00 KM . Trećeplasirana ekipa Rumboci je osvojila 50,00 KM. Najboljim igračem turnira proglašen je Tomo Kapčević.

Nagrade najboljima je uručio predsjednik Mjesne zajednice Rumboci Marinko Cvitanović.

……………………

Karate klub EMPI Prozor Rama  se priprema za Državno prvenstvo za kadete,juniore i seniore U21.

Naši karatisti Anita Tadić,Monika Rajič i Josip Tadić priključili su se SKK Neretva na pripreme uoči državnog prvenstva .

KK Empi zahvaljuje Sveučilišnom Karate klubu  Neretva iz Mostara  na stručnoj saradnji te nadaju  uspješnim pripremama i još boljim rezultatima na Državnom prvenstvu.

…………………….

Prvenstvo  Sportsko ribolovnog saveza F BiH u disciplini „Lov šarana i amura“  održano je 18.19. i 20 kolovoza 2017. godine na Ramskom jezeru.

Natjecanje je započelo u petak, 18.08.2017.  u 10:30 sati,  a završilo je u u nedjelju, 20.08.2017.  u 12,30 sati. Na ovom natjecanju sudjelovalo  je 6 ekipa iz Federacije BiH.

Po završetku natjecanja u“ Laguna clubu“  upriličen je  zajednički ručak za natjecatelje i proglašenje pobjednika.

Prvo mjesto – USR Busovača 2

Drugo mjesto  – ESRD DRIJENČA Gračanica

Treće mjesto – USR Busovača 1

Na četvrtom mjestu završila je domaća ekipa SRTD Ramske vode.

Ukupni ulov težio je 33, 240 kg. Najveća ulovljena riba u službenom natjecanju bila je 5, 520 kg, dok je na treningu  UG SRT Klen Banovići je ulovio šarana od 19 kg.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar