Sportski retrovizor

Sportski retrovizor

Agencija za lokalni Razvoj Prozor Rama prošlog tjedna  je službeno završila projekt Bicikliranjem kroz Ramu(Cyclingthrough Rama). Ukupna vrijednost projekta je 16.277,56 km. Federalno ministarstvo okoliša i turizma je pokrovitelj projekta sa iznosom 10.000 KM a preostali dio je doprinos Agencije.

Zahvaljujući ovom projektu na  području naše općine trenutno je obilježeno  pet atraktivnih  biciklističkih ruta:

1.Prozor-Here-Uzdol-Prozor

2.Prozor-Borovnica-Mluša-Prozor

3.Šćit-Orašac-Zahum-Varvara-Šćit

4.Prozor-Makljen-Sajina-Draševo-Prozor

  1. Šćit-Draševo-Idovac-Zahum-Šćit

……………

Karatisti KK Empi  Prozor Rama -Anita Tadić, Monika Rajič i Ivan Križanac te njihov trener Drago Rajič prošlog  tjedna su  boravili u sedmodnevnom 46. Ljetnom karate kampu koji se o organizaciji Karate saveza BiH održao u Zaostrogu (RH). Zadnjeg dana kampa članovi KK EMPI (Križanac,Tadić i Rajič) uspješno su položili za Zvanje majstora karatea Crni pojas 1. dan.

………………

Započele su pripreme za Regatu na Ramskom jezeru.

U organizaciji Veslačkog kluba „Rama“ na Ramskom jezeru će se krajem kolovoza održati 4.veslačka mini kup regata za 2017.godinu koju priređuje Veslački savez Dalmacije.

Ovo će biti 5.regata na Ramskom jezeru, a već drugi  put klub iz Rame  je domaćin kao punopravni član Veslačkog saveza Dalmacije.

Regata se vozi na 500 metara i boduje se za Mini kup Veslačkog saveza Dalmacije- kazao je trener i tajnik VK „Rama“ Filip Šimunović.

Dodajmo ovomu da se prošloga tjedna  na Ramskom jezeru pripremao Rajko Hrvat, slovenski reprezentativac koji će krajem rujna nastupiti na Svjetskom prvenstvu u veslanju u SAD.

………………………

Kadeti HNK Rama sudjeluju na malonogometnom turniru za kadete u Tomislavgradu. Naš sastav je uspješno prošao grupnu fazu te od petka sudjeluju u polufinalu ovog turnira.

Također, nogometaši HNK Rama uspješno sudjeluju na malonogometnom turniru „Uskoplje 2017“. Ovaj put naši nogometaši igraju za ekipu HVIDR-a Bugojno.

Pred njima je ogled protiv caffe Charlie. Susret se igra sutra (utorak) od 21.00 sat u Uskoplju.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar