Sportski rezultati  proteklog vikenda

Sportski rezultati proteklog vikenda

Nogometaši HNK “Rama” odigrali su utakmicu 6. kola  Druge lige F BiH-Jug u nedjelju, 25.9.2022. godine. Na gradskom stadionu “Luka” u Prozoru HNK “Rama” je od 15:30 ugostio NK Troglav. Gosti iz Livna zasluženo su odnijeli bodove iz Rama nakon pobjede 3:0.

Predpioniri i pioniri HNK Rama odigrali su prvenstvene utakmice u Omladinskoj ligi HNŽ-a. Na gostovanju kod FK “Blagaj” u subotu su pioniri HNK “Rama” bili bolji 3:2.
Predpioniri su odigrali revijalnu utakmicu. Kadeti HNK “Rama” su u ovom kolu slobodni.

Antonio Reher i Franko Biloš nastavljaju karijeru u drugim klubovima

HKK “Rama” je na svojoj službenoj facebook stranici objavio kako njihova dva košarkaša nastavljaju karijeru u HKK “Široki” (BiH) i KK “Bosco” (HR).

“Antonio Reher (200cm,2007.g) nastavlja karijeru u HKK Široki, Franko Biloš (198cm,2006.g) nastavlja karijeru u KK Bosco Zagreb. Puno uspjeha u novim sredinama želi HKK Rama”, poručili su dečkima iz kluba.

HKK “Rama” se priprema za predstojeću prvenstvenu sezonu u Ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne te ujedno vrši upis novih članova koji se odmah mogu uključiti u treninge

Stolnoteniski klub “Prozor Rama” uspješno je prošao grupnu fazu natjecanja te su u dva eliminacijska meča stigli do četvrtfinala. U subotu je u Zenici je odigran 7.međunarodni turnir u stolnom tenisu “Zenica Open”. Turnir je odigran sportskoj dvorani Arena Zenica Husein Smajlović”.

STK Prozor Rama je zadovoljan nastupom u Zenici kao i odličnom organizacijom i promocijom stolnog tenisa.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar