Sportski vikend-najave

Sportski vikend-najave

HŽKK Rama sutra(subota) igra prvu utakmicu Državnog prvenstva za juniorke protiv  ŽKK Trebinje 03. Susret se igra u Gradskoj sportskoj dvorani u Trebinju od 15.30 sati.

Naši košarkaši ovog će vikenda odigrati ukupno pet utakmica. Predkadeti i juniori sutra gostuju u Ljubuškom gdje igraju prvenstvenu utakmicu u Ligi mladih KS HB protiv HKK Ljubuški.

Predpioniri,pioniri i kadeti HKK Rama u nedjelju gostuju u Jajcu kod KK Vodopad.

HNK Rama,selekcije kadeti i juniori  sutra (subota) igraju prvenstvene utakmice Omladinske lige. Našim nogometašima u goste dolazi Gošk iz Gabele. Susreti su na rasporedu u 11.00 i 13.00 sati na Gradskom stadionu u Prozoru.

U nedjelju se nastavlja prvenstvo u 2.Federalnoj ligi Jug. HNK Rama će ugostiti HNK Sloga Ljubuški. Susret se igra od 16.00 sati na Gradskom stadionu u Prozoru.

KK Empi –Ivan Križanac će u nedjelju nastupiti na Balkanskom prvenstv u kareteu koje se održava u Čačku.Križanac će nastupiti u kategoriji borbe seniori -60 kg .

Naši karatisti u subotu nastupaju na 18. Memorijalnom turniru „Rašid Buća“Ilijaš. Naš klub predstavlja  6 natjecatelja.

U nedjelju je na rasporedu 2. kolo karate lige regija Hercegovina.  Kompletan KK EMPI  Prozor Rama nastupa u ovom kolu kojemu je domaćin Čitluk.

STK Prozor Rama sutra(subota) nastupa na Memorijalnom stolnoteniskom turniru „Kemo Fazlić“. Turnir će se održati u SKC Skenderija u Sarajevu. Natjecanje će se održati u kategorijama seniori,veterani i parovi. Naš stolnoteniski klub sudjeluje sa 6 natjecatelja.

Veslački klub Rama sutra sudjeluje na 2.Kup regati Veslačkog saveza u Šibeniku. Naš klub  će nastupiti u kategorijama mlađi kadeti(M),mlađi juniori (MiŽ) i kadeti. Veslački klub Rama nastupa kao član Veslačkog saveza Dalmacije.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar