SPORTSKI VIKEND: Prvenstvene utakmice košarkaša i nogometaša u gostima i na domaćem terenu

SPORTSKI VIKEND: Prvenstvene utakmice košarkaša i nogometaša u gostima i na domaćem terenu

Ramske košarkašice iz HŽKK “Rama” otvorit će prvenstvo u Ligi mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne utakmicom protiv ekipa iz Posušja i Busovače.

HŽKK “Rama” prvu utakmicu u Posušju igra od 10 sati protiv “Posušja”, dok je utakmica između pretkadetkinja “Rame” i “Busovače” na rasporedu od 14:30h.

Seniori HKK “Rama” nakon pobjede u prvom kolu prvenstva u ligi Košarkaškog saveza Herceg-Bosne za seniore, u okviru drugog kola danas gostuju u Busovači. Polazak iz Prozora je u 16 sati. Sutra, 29. listopada, mlađe selekcije HKK “Rama”, mlađi kadeti i kadeti, dočekuju ekipu HKK “Ljubuški”. Utakmice su na rasporedu od 11:30h u gradskoj sportskoj dvorani u Prozoru.

HNK “Rama” u nedjelju igra prvenstvene utakmice sa selekcijama seniora i najmlađih. Seniori HNK “Rama” u nedjelju gostuju u Buturović Polju kod FK “Klis”. Prvenstvena utakmica Druge lige FBiH – Grupa Jug na rasporedu je od 13:30h.

Predpioniri i pioniri HNK “Rama” na domaćem terenu igraju protiv vršnjaka iz FK “Velež”. Utakmice se igraju u nedjelju u terminima od 10 i 11 sati.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing