Sportski vikend u retrovizoru: Ponovo dobri rezultati naših sportaša

Sportski vikend u retrovizoru: Ponovo dobri rezultati naših sportaša

Jučer je u gradskoj sportskoj dvorani u Ljubuškom održano 1. Kolo lige Hercegovine u karateu. Na turniru je nastupilo oko 480 natjecatelja iz regije Hercegovine. KK EMPI Prozor Rama je nastupio s  37   natjecatelja i ponovo dokazao da nije slučajnost što su prošle godine bili prvaci u Ligi. Naši karatisti su osvojili 11 zlatnih, 6 srebrnih i 7 brončanih medalja. Sljedeći nastup  KK EMPI ima idući vikend na Međunarodnom turniru „TK Open „ u Tuzli.

U okviru proslave Dana općine, u  Jablanici je u subotu održan 5. Međunarodni turnir u stolnom tenisu.
Na turniru je sudjelovalo 130 natjecatelja iz više od 25 gradova Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore, Srbije, Makedonije,Turske i Rusije, među njima i naš STK Prozor-Rama. Organizacija natjecanja je bila po kategorijama u više skupina, pojedinačno, kategorija” parovi” za muške i kategorija “žene”.
U apsolutnoj kategoriji za žene u jakoj konkurenciji Arnela Manov je osvojila 3. mjesto, naši tenisači su se plasirali do četvrtfinala, a u parovima su izborili prolaz do osmine finala.

U subotu su dvije selekcije HKK Rama  gostovale u Širokom Brijegu u okviru 15. kola Lige mladih HB .

U prvoj utakmici nasi predkadeti su bez većih problema pobijedili svoje vršnjake iz „Širokog 2“ rezultatom 69:44.

U drugoj utakmici naša najmladja selekcija Mini Basket uzrast 2005/06 u jednoj zanimljivoj utakmici u zadnjim sekundama utakmice je  došla do pobjede 37:33.

U nedjelju su  selekcije HKK Rama odigrale redovno 10. kolo u Košarkaškoj ligi mladih  i  zaostalu  pionirsku utakmicu  kod ekipe Berselium.

Pioniri Rame su slavili rezultatom 105-28 (treba napomenuti da su se svi igraci upisali u strijelce).

Liga KS HB: kadeti KK Travnika: HKK Rama 73-49

predpioniri  KK Travnik: HKK Rama 22-56

Idućeg vikenda kadeti i pioniri HKK Rama će  ugostiti   KK Prvi koš Vitez.

HŽKK Rama, selekcija juniorke, proteklog su vikenda odigrale posljednje prvenstveno kolo u Ligi Herceg Bosne i pokazale da im je mjesto u vrhu ove lige. Rama je pobijedila Vitez 66-48 i osvojila drugo mjesto u prvenstvu čime su izborili nastup na Državnom prvenstvu koje počinje u ožujku.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar