Sportski vikend

Sportski vikend

HNK Rama je proteklog vikenda krenuo u proljetni dio  prvenstva u 2. federalnoj ligi jug . U nastavku prvenstva vodi se borba za ostanak u ligi. Nastavak prvenstva pokazao je da je naš tim spreman za još bolje rezultate i ostvarenje cilja. U sjajnoj utakmici naših nogometaša protiv Brotnja iz Čitluka jučer su osvojeni bodovi. Na gradskom stadionu u Prozoru HNK Rama je rezultatom 3:1 pobjedio Brotnjo. Golove za naš tim su postigli Mario Budimir (2), Nermin Bećirević (1).

U subotu (11.03.2017.) su  odigrane dvije nogometne utakmice u nastavku sezone u Omladinskoj ligi Jug. Na Gradskom stadionu u Prozoru odigran je susret  kadeta i juniora HNK “Rama” i “Veleža”.
Postignuti su sljedeći rezultati:

Kadeti “Rama” – “Velež, 0:4,

Juniori “Rama” –„Velež”, 2:2.
Za juniore Rame golove su postigli Mario Budimir i Marko Zadrić.

Jučer, 12.03.2017.g. u sportskoj dvorani u Prozoru, u okviru 18. kola Lige mladih KSHB predkadeti HKK Rame su bili domaćini KK Busovača te ostvarili pobjedu rezultatom 60-40 .
Predkadeti HKK Rama su drugi na tabeli s omjerom 13 pobjeda i 1 poraz.
Jučer su  kadeti HKK Rama  gostovali u Bugojnu kod ekipe BHN Bugojno. Na ovom gostovanju u Bugojnu naši kadeti su nastupili bez ozlijeđenih Džolana  i Burića te su poraženi 93-60.

KK EMPI Prozor Rama ovog vikenda je nastupio na tradicionalnom međunarodnom turniru  KUP JADRANA 2017. u Splitu. U jakoj konkurenciji između 600 natjecatelja KK EMPI  su predstavljala 4 natjecatelja  i svi oni su osvojili medalje.
Josip Tadić (kadeti -63kg) zlato
Ivan Križanac (seniori -67 kg) srebro
Anita Tadić (juniorke +59 kg) srebro
Monika Rajič (kadetkinje +54 kg) srebro.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar