Šprajc totalno uništio BiH voditelja koji je vrijeđao Kolindu

Šprajc totalno uništio BiH voditelja koji je vrijeđao Kolindu

ZORAN ŠPRAJC sinoć je u emisiji “RTL Direkt” stao u obranu Kolinde Grabar Kitarović koju je seksistički izvrijeđao popularni bosanskohercegovački voditelj Senad Hadžifejzović.

“Na hrvatsku predsjednicu se na zbog ovakvih izjava u kojima doista govori samo ono što svi vide i Bosni želi samo ono što si ona i sama želi okomio jedan od popularnijih BiH voditelja, kolega Senad Hadžifejzović s Face TV-a”, rekao je Šprajc te zatim pustio njegovu, kako je rekao, “pravovjernu političku kritiku koju je  uobličio u stihove” u kojoj je Kolindu nazvao “senzualnom i fatalnom”.

“Nema što, voditelj i pjesnik duhovit kao stećak, fin kao Trump. Pa kad se drugi put požalite na loš humor u emisiji, kojeg nekad stvarno ima, sjetite se kakav humor moraju gledati Bosanci, inače čuveni po humoru na svoj račun, ali kako ni Bosna nije što je nekad bila, što bi humor bio”, zaključio je Šprajc i dodao da “željno iščekujemo kakvim će seksizmom ovaj vrckavi vjeroučitelj počastiti Angelu Merkel koja se na stranačkom kongresu u Essenu založila za zabranu nošenja burki”.

Snimku emisije “RTL Direkt” možete pogledati ovdje.

Index.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar