• Srednjoj školi Prozor pohvale unatoč svemu
  • Srednjoj školi Prozor pohvale unatoč svemu
  • Srednjoj školi Prozor pohvale unatoč svemu
  • Srednjoj školi Prozor pohvale unatoč svemu

Srednjoj školi Prozor pohvale unatoč svemu

Unatoč nedavnim pritiscima i pokušaju prikazivanja Srednje škole Prozor kao škole koja odgaja “divljake”, Škola je dobila pohvalu kao jedna od najboljih u Županiji u nultoj stopi toleranciji nasilja.

U Mostaru je jučer održana III. Konferencija o prevenciji nasilja i maloljetničke delikvencije u HNŽ-u. Na ovoj konferenciji sudjelovale je Srednja škola Prozor koja je uzela udioništvo u istraživanju i analizi nasilja i maloljetničke delikvencije.  Na ovoj konferenciji dodijeljene su i pohvale školama za uspješnu realizaciju akcijskih planova za prevenciju vršnjačkog nasilja i maloljetničke delikvencije u školi.

IMG_6261 IMG_6260

Odabir škola vršilo je Ministarstvo prosvjete, znanosti, kulture i sporta HNŽ-a, Zavod za školstvo Mostar na temelju kriterija provedbe prevencije nasilja u osnovim i srednjim školama 0 % tolerancije nasilju u školi, a koje je propisalo nadležno ministarstvo.

Srednja škola Prozor je među tri najbolje srednje škole u HNŽ-u. Nagrade su uručili ministar dr. sc. Rašid Hadžović i veleposlanik Jonathan Moore.

2 1

Toliko o “divljanju” učenika Srednje škole Prozor kada su pojedinci i grupice pokušale napraviti od ove uspješne škole slučaj, a upravu i profesore proglasiti nesposobnima.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar