Stipe Božić posjetio Ramu

Stipe Božić posjetio Ramu

 
Poznati hrvatski alipinst Stipe Božić sa svojim prijateljima posjetio je jučer Franjevački samostan Rama-Šćit. Istinski prijatelj, koji zadnje dvije godine već nekoliko puta dolazi u našu Ramu, svaki puta iznova dovodi i svoje prijatelje kako bi pokazao svu raskoš i ljepotu ramskog kraja i pejzaža.

Ovaj put sa njim su došli i web stručnjaci koji će u narednom periodu poraditi na web prezentaciji projekta „Staze gospe Sinjske", kao i same prezentacije Franjevačkog samostana Rama-Šćit. „Bitno je bilo uvjeriti se na licu mjesta u sve ono što je Božo pričao i što su osobno imali prilike pročitati i vidjeti o Rami preko nekih drugih medija. Prirodne ljepote i bogati duhovni sadržaj koji pruža Franjevački samostan doista su neopisivi", istakli su gosti.
 

Stipe Božić obišao je cijeli svijet i popeo se na sve vrhove svih kontinenata i zasigurno ima što vidjeti i kod nas, zato i ne čude brojne posjete u naš kraj. Dogovoreno je da početkom sedmog mjeseca ove godine održimo u gradu Prozoru tribinu o njegovim putovanjima na najviše vrhove svijeta, a tom prigodom bili bi prikazani i neki filmovi sa tih putovanja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing