Stiže pretežno oblačno vrijeme s kišom

Stiže pretežno oblačno vrijeme s kišom

Jutros je u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano. Po kotlinama i uz riječne tokove ima magle. Danas u Bosni i Hercegovini pretežno sunčano vrijeme. Po kotlinama dio prijepodneva će biti magle. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka između 22 i 28°C, javlja Federalni hidrometeorološki zavod.

Utorak, 5.10.2021.

U Bosni i Hercegovini se prognozira pretežno sunčano prije podne. Po kotlinama u Bosni dio prijepodneva će biti magle. Postepeno naoblačenje sa zapada u drugoj polovini dana. U večernim satima kiša i pljuskovi sa grmljavinom se očekuju na području Hercegovine, Krajine i jugozapada Bosne. Tokom noći na srijedu padavine će se proširiti na ostala područja. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 29°C.

Srijeda 6.10.2021.

U Bosni i Hercegovini pretežno oblačno vrijeme s kišom i pljuskovima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 9 i 14°C, na jugu zemlje do 18°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22°C.

Četvrtak 7.10.2021.

U Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 8 i 12°C, na jugu zemlje do 16°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 16°C, na jugu zemlje do 18°C.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar