Stiže promjena vremena, do kraja dana diljem zemlje pljuskovi i grmljavina

Stiže promjena vremena, do kraja dana diljem zemlje pljuskovi i grmljavina

U ranim jutarnjim satima, kiša se očekuju na krajnjem sjeverozapadu. Poslijepodne i dio večeri se širom zemlje očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina koji negdje mogu biti i izraženiji.

U Hercegovini i na jugozapadu Bosne se očekuje slaba do umjerena bura, a u ostatku zemlje slab sjeverni i sjeverozapadni vjetar. Jutarnja temperatura zraka će iznositi od 16 do 22 stepena, na jugu do 26, a dnevna od 27 do 33 te na jugu do 36 stepeni.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Poslijepodne su mogući pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura oko 18, a dnevna oko 30 stepeni.

U srijedu sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle. Poslijepodne se očekuju lokalni pljuskovi i grmljavina. Vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 16 do 22, na jugu do 26, a dnevna od 27 do 33, na jugu do 36 stepeni.

U četvrtak sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. U jutarnjim satima po kotlinama Bosne može biti magle, a vjetar slab sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od 18 do 24, na jugu do 27, a dnevna od 28 do 34, na jugu do 37 stepeni.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar