Što sve trebate znati o početku plaćanja parkinga u Mostaru

Što sve trebate znati o početku plaćanja parkinga u Mostaru

Od ponedjeljka 7. veljače kreće naplata parkinga u Mostaru. Ispočetka samo na glavnim cestama, na kojima i postoje parking aparati, a nakon toga, vrlo brzo, naplata kreće i u naseljima.
Kako je i dalje mnogo nedoumica, kako kod građana, tako i kod svih onih lica koji u Mostar dolaze kako poslom, tako i drugim potrebama, poduzeće Mostar parking, da bi olakšalo svima snalaženje s novim režimom naplate mirujućeg prometa, objavilo je na svojoj internet stranici sve što trebate znati o plaćanju parkinga.
Na sljedećem linku možete pronaći cjenike, ali i odgovore na najčešća pitanja:

Počinje naplata parkinga u Mostaru – Sve informacije koje trebate znati

“Parking se ne naplaćuje nedjeljom i praznicima, a subotom je naplata do 15:00 sati. Radnim danima parking se naplaćuje od 7:00 do 18:00 sati (od studenoga do kraja ožujka), odnosno od 7:00 do 21:00 sat (od travnja do kraja listopada)”, kazao je u prošlotjednom intervju za Bljesak.info direktor MO Parkinga Ivan Barbarić.
On je istaknuo kako se parking neće plaćati nedjeljom i praznicima, a subotom će također biti skraćeno vrijeme naplate – do 15 sati. Nadamo se kako će proces naplate parkinga značiti i uvođenje reda u katastrofalan mirujući promet u Mostaru i početak jednog drugačijeg odnosa grada i vlasnika vozila, koji će, nadamo se, zauzvrat dobiti bolje reguliran i uređeniji parking prostor za svoje aute.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar