SUMMER FEST: Ljetna zabava stiže u Mostar uz besplatan ulaz prvog dana

SUMMER FEST: Ljetna zabava stiže u Mostar uz besplatan ulaz prvog dana

Ovogodišnji Mostar Summer Fest održat će se početkom rujna u samom centru grada. Galija, S.A.R.S., Hladno pivo, Brkovi, Vojko V, TBF, Edo Maajka, Helem Nejse, Cunami Flo, Grše, Činčila i Josip Palameta. 12 izvođača, 12 koncerata i 12 zabava za pamćenje. “Koliko su nam jako nedostajali koncerti, toliko smo nestrpljivi dočekati ih ovog rujna kad se napokon festivalske kapije Mostar Summer Festa otvore u četvrtak 2. 9. u 18 sati”, navode organizatori u svom priopćenju.

Pandemija COVID-19 je svijet okrenula naglavačke, tako se i tradicionalni kasno lipanjski datum održavanja festivala pretvorio u rano rujanski. Za mjesec i pol, točnije 2., 3. i 4.9., Mostar će gorjeti, 12 vrhunskih glazbenika će prodrmati Mostar i napraviti zabavu za pamćenje.

Ove se godine festival održava u samom centru Mostara, na terenu SC Kantarevac, a novina je da je ulazak prvog dana festivala (četvrtak 2.9.) slobodan za sve.

“Ovog rujna glazbom slavimo život na Mostar Summer Festu. Lijepi dani su pred nama, jer uživati u festivalu nakon godinu i pol dana tišine će biti zaista jedinstvena emocija i posebno iskustvo”, poručuju organizatori.

Od danas su u prodaji festivalske ulaznice (vrijede za petak 3.9. i subotu 4.9.) po cijeni od 35 KM. Ulaznice za prijatelje i sebe osigurajte na info pultu Mepas Mall-a ili klikom na link preko sustava Kupi kartu. Više informacija možete dobiti na službenoj stranici summer festa, te na njihovim Instagram i Facebook profilima.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar