Susjed ubio djevojčicu (16) i ranio njenu majku, baku i ujaka

Susjed ubio djevojčicu (16) i ranio njenu majku, baku i ujaka

Tijelo djevojčice je ostavio kod pruge oko kilometar od kuće, a zatim se uputio u njezino dvorište gdje je nanio teške tjelesne ozlljede majci, baki i ujaku nesretne djevojčice

Stravičan zločin dogodio se jučer u Ripnju u Srbiji kada je susjed ubio 16-godišnju djevojčicu, a zatim otišao u njenu kuću gdje je ozlijedio i tri člana njezine obitelji.

Pomahnitali ubojica je Stojan Ilić (38) godina koji je nožem napao 16-godišnju susjedu. Zadobila je ubodne rane u predijelu vrata i stomaka od kojih je i preminula, a policija sumnja i da ju je prvo silovao.

Njezino tijelo je ostavio kod pruge oko kilometar od kuće, a zatim se uputio u njezino dvorište gdje je nanio teške tjelesne ozlljede majci, baki i ujaku nesretne djevojčice, piše Telegraf.rs.

Nakon krvavog pira, Stojan je pokušao pobjeći, ali ga je policija uspjela locirati i uhititi.

Motiv za napad još uvijek nije poznat, ali rođaci i susjedi ubijene navode kako se Stojan uvijek ponašao čudno. Tetka majke ubijene djevojčice je kazala kako joj se Stojan povjerio da ima velikih problema i zbog toga ide i vračarama i u manastire, ali ga je ona savjetovala da prestane.

Stojan je do tada s obitelji ubijene živio u miru, a on i njegova braća su često dolazili kod njih na kavu. Brat ubijene je za Stojana rekao kako “nije bio sav svoj”.

Braća ubojice su kazala kako se on u posljednje vrijeme ponašao čudno, a da je prethodna tri dana stalno bio kod obitelji ubijene djevojčice.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing