• Svaka sličnost je sasvim slučajna
  • Svaka sličnost je sasvim slučajna
  • Svaka sličnost je sasvim slučajna
  • Svaka sličnost je sasvim slučajna
  • Svaka sličnost je sasvim slučajna
  • Svaka sličnost je sasvim slučajna

Svaka sličnost je sasvim slučajna

„Jedan je od nas, ali ipak nijansu bolji“ PR je trik poznat i u bivšim sustavima, a i onima koji danas odišu komunizmom.

Malo tko se ne sjeća Josipa Broza Tita i jadnog mede, fotografije za koju je, barem polovina bivše Juge znala da je namještena, dok je polovina ipak u njemu vidjela vrsnog lovca, u svemu najboljeg.

I Vladimir Putin je pokazivao golo tijelo naciji uvijek kad bi mu zbog nekog skandala padala popularnost u državi. Neprikosnoveni vladar Rusije obožava plivanje i jahanje i ima crni pojas, trbušni mišići su mu k’o kamen, a što je uradio od Rusije znat će se kad ode, kao i poslije Tita.

I Kim Yong Un vrsni je planinar. Unatoč niskom rastu i prekomjernoj težini popne se da s visine odmjeri jadnu naciju.

Po prvi puta na duplerici jednih novina, otkako je na čelu stranke, zaplivao je i predsjednik HDZ-a i HNS-a Dragan Čović.

Prije toga se uspeo na Čabulju. Novinari Večernjeg lista, nećete vjerovati slučajno su ga sreli kako planinari. Pristao je odmah dati im i izjavu.

„Planinariti sam počeo rekreativno, ponajprije jer sam ljubitelj prirode i čistog zraka, a onda je planinarenje postalo moja velika strast. Osim toga, dobro je i za zdravlje i odmak od svakodnevnih političkih i drugih stresnih situacija“, izjavio je Čović pri slučajnom susretu na Čabulji. Potom su svi zajedno osvojili najviši planinski vrh u BiH.

“Noć kad sam preplivao Trebižat”.

Sutradan, opet slučajno, novinari Večernjeg sreli su Čovića na Trebižatu, te njega i ekipu fotografirali na ručku i kupanju.

Neki kažu da miriše na PR iz nekih minulih vremena, ima ih i što viču “bravo predsjedniče”. Koji su u pravu saznat ćemo uskoro. Vrijeme otkriva što i najbolji PR skriva.

/Izvor: Hercegovina.info/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing