Sve je spremno za jubilarni 20. Streetball “Rama” turnir pod nazivom “Davor Ivančić Dačo”

Sve je spremno za jubilarni 20. Streetball “Rama” turnir pod nazivom “Davor Ivančić Dačo”

Sve je spremno za jubilarno i memorijalno 20. izdanje Streetball “Rama” turnira u organizaciji HKK “Rama” uz pomoć generalnog sponzora Općine Prozor-Rama i drugih sponzora, a koji će se održavati od 29. srpnja do 1. kolovoza u Prozoru.
Ovogodišnji turnir u uličnoj košarci će se održati na starom poznatom mjestu na igralištu OŠ “Marko Marulić” u Prozoru, a nosit će ime prerano preminulog Davora Ivančića Dače.
Ivančić je za života bio nezamjenjiv dugogodišnji košarkaš na poziciji krila u HKK “Rama”. Seniorski elite turnir po FIBA 3×3 pravilima igrati će se tri dana i to po skupinama u petak 29. 7. i subotu 30.7., a završnica (knockout) u nedjelju 31. 7. 2022.godine, s početkom u 18 sati svaka tri dana.
Ukupni nagradni fond turnira iznosi 8300 KM a nagrade za seniore su:
1. mjesto 4000 KM
2. mjesto 2000 KM
3. mjesto 1000 KM
Pobjedniku u tricama 100 KM
Pobjedniku u zakucavanju 100 KM
Uplata po ekipi je 80 KM
Prijava timova i potvrda sudjelovanja na turniru može se izvršiti isključivo putem Whatsapp aplikacije ili direktno na kontakt telefon 063 361 565 (Ivica Vukoja) i to najkasnije do 16 satu u četvrtak, 28. 7.2022.godine.
Trenutno je na “Playfiba3x3” prijavljeno petnaestak timova od kojih njih je tek pola sigurno da će doći, a druga polovina je “pod upitnikom”. Od danas službeno kreće prava i potpuna potvrda timova za ovogodišnji Streetball “Rama” turnir. Timovi prigodom prijave mogu aplicirati i izabrati dan odigravanja svojih utakmica u skupinama za petak ili subotu. Za igrače timova iz udaljenih mjesta, kojima bude potrebno, uz dogovor odgovornom osobom bit će osiguran smještaj i prenoćište sa subote na nedjelju”, kažu organizatori turnira.
Streetball Rama turnir 3×3 “Davor Ivančić Dačo” za juniore i za najmlađe uzraste nagradnog je fonda od 850 KM i 250 KM održati će se u ponedjeljak, 1. 8. 2022.godine.
“Pozivamo sve koji mogu doći ispratiti uživo ovaj fenomenalan događaj gdje će u revijalnom dijelu programa nastupiti ramske mažoretkinje, a očekuje nas atraktivan, zanimljiv i kvalitetan sportski događaj u kome će sudjelovati timovi iz nekoliko gradova i država”, poručuju organizatori.
Sve dodatne informacije o timovima, skupinama, rasporedu natjecanja i rezultatima biti će ažurno unesene na međunarodnu svjetsku platformu za basket “Playfiba3x3” kao i blagovremeno objavljene na Facebook stranici “Streetball Rama”.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar