Talent show-Audicija

Talent show-Audicija

Već smo bili najavili održavanje manifestacije  Talent show-a u mjesecu veljači tekuće godine. No isti smo morali otkazati zbog krizne situacije i prosvjeda koji su se odvijali u većini dijelova BiH. Još jedan razlog pomijeranja datuma održavanja spomenute manifestacije je i korizmeno razdoblje u vjernika Katolika.

No sad je  vrijeme da objavimo konačne datume te da Vas ponovno pozovemo da se prijavite na audiciju, zajedno s već ranije prijavljenim kandidatima.

Naime, audicija za Talent show će se održati  u srijedu , 23.travnja tekuće godine u Domu kulture Prozor –Rama s početkom  14 sati.

Sami Talent show održat će se u srijedu,  30.travnja tekuće godine s početkom u 14 sati.
Pobjednik Talent showa prolazi dalje na finalni dio koji će se održati u Sarajevu.

Još jednom pozivamo sve zainteresirane da se prijave na ovu audiciju na e-mail adresu  [email protected] te na brojeve telefona : 063093810 i 063921770 ili u inbox na facebook profilu : Ksc Prozor Rama.
Prijave možete slati do 20 travnja tekuće godine.
U prijavi navesti: ime i prezime, broj telefona, vrstu i naziv izvedbe.

Pozivamo i sve ostale da nam se pridruže u programu Talent showa u srijedu 30.travnja tekuće godine u Domu kulture s početkom u 13 sati kako bi svojim dolaskom uveličali ovu manifestaciju, zabavili se i podržali svoje favorite.

KSC Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar