• Talentirani Marko Bošnjak na Splitskom festivalu s “Pjesmom za kraj”
  • Talentirani Marko Bošnjak na Splitskom festivalu s “Pjesmom za kraj”
  • Talentirani Marko Bošnjak na Splitskom festivalu s “Pjesmom za kraj”

Talentirani Marko Bošnjak na Splitskom festivalu s “Pjesmom za kraj”

Marko je osvojio srca hrvatske javnosti s jako zanimljivom pjesmom s Dore “Moli za nas”.

Evo kreće napokon na sreću mnogih, Markova splitska glazbena priča ovog vikenda. No, ipak se prisjetimo kako je svojim prvim singlom “Moli za nas” na poseban način osvojio srca hrvatske publike, stoga ne čudi da je odmah po objavi bio u vrhu YouTube trendinga i postao favorit na Dori, gdje je završio kao drugoplasirani i ostao zapamćen po snažnom i emotivnom nastupu. Glazbu i tekst potpisuje Vlaho Arbulić, a pjesmu prati i snažan glazbeni spot s kojim je Marko još jednom pokazao da je na velika vrata ušao na domaću glazbenu scenu.

Odličan momak, sjajni mladi glazbenik Marko Bošnjak stiže na ovogodišnji Splitski festival s “Pjesmom za kraj”

Pjesma za kraj nastala je u suradnji s Vlahom Arbulićem i Mihovilom Šoštarićem još 2020. godine u studiu Rèpublika. Stajala je u ladici dvije godine dok nismo našli pravo vrijeme i pravu prigodu za nju, tako da se Splitski festival ukazao u pravom trenutku nakon odličnog plasmana na Dori 2022. Splitski festival nam je pružio priliku predstaviti ovu pjesmu publici na jedan upečatljiv način, te sam iznimno sretan zbog toga.”, ispričao je Marko koji ne krije uzbuđenje zbog nastupa na ovom cijenjenom festivalu.

Na probi ovog tjedna mnogi su ga zapazili i pljeskom ispratili kad je odrađivao glazbene trenutke Prokurativa koje će zasigurno jako dugo pamtiti.

Kazao nam je kako je upisao glazbenu akademiju u Berlinu te nastavlja snimati pjesme s kolegom Vlahom Arbulićem , a uskoro odlaze u njegovu dragu i pitoresknu Ramu kako bi snimili kadrove za novu melodiju.

“Na nastupu ću dati sve od sebe kao što to i uvijek radim. Cilj mi je maksimalno uživati i prepustiti se prekrasnom ambijentu i gradu Splitu”, kaže Marko.

Povodom nastupa na Splitskom festivalu Marko i Vlaho i posjetili su studio Radio Splita

Ususret Splitskom festivalu na kojem će nastupiti u finalnoj večeri na Prokurativama 3. srpnja,, Marko predstavlja prekrasnu akustičnu verziju “Pjesme za kraj”.

Akustičnu verziju prati i video koji je snimao i montirao Mislav Mesek.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar