Teška prometna nezgoda u Hrvatskoj – U slijetanju autobusa s autoceste poginulo deset osoba

Teška prometna nezgoda u Hrvatskoj – U slijetanju autobusa s autoceste poginulo deset osoba

U slijetanju autobusa makedonskih oznaka na autocesti A3 kod Slavonskog Broda u nedjelju ujutro poginulo je 10 osoba, dok ih je 30-ak ozljeđeno.

Policija je oko 6,20 sati dobila dojavu da se na autocesti kod Slavonskog Broda, u blizini naplatnih kućica na južnom kolničkom traku dogodila prometna nesreća u kojoj je došlo do slijetanja autobusa makedonskih nacionalnih oznaka, javlja Hina.

Tijekom obavljanja očevida, policija je utvrdila da se radi o autobusu kosovskih nacionalnih i registracijskih oznaka, te da je u prometnoj nesreći, prema trenutno dostupnim informacijama, poginulo 10 osoba, dok je više desetaka prevezeno na pružanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu. Više informacija uputit ćemo po završetku očevida, izjavio je policijski službenik za odnose s javnošću, PU Brodsko-posavske, Damir Brezić, piše lokalni portal sbonline.net.

“Autobus kosovskih registracijskih oznaka na redovnoj liniji Frankfurt-Priština sletio je jutros oko 6.20 na autocesti A3 kod Slavonskog Broda. Nekoliko osoba smrtno je stradalo dok je više od 30 osoba preveženo u bolnicu. Ovo je teška prometna nesreća. Mislim da ulazi među najteže na kojima sam bio”, izjavio je Franjo Galić, načelnik policijske postaje Prometne policije.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing