TJEDNA PROGNOZA: Pretežno vedro uz umjerenu oblačnost, temperature do 10 °C

TJEDNA PROGNOZA: Pretežno vedro uz umjerenu oblačnost, temperature do 10 °C

Jutros u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, ponegdje sa slabim snijegom. U Hercegovini pretežno sunčano.

Danas će u Bosni prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini vedro uz postepeno naoblačenje. U Bosni je povremeno moguće provijavanje slabog snijega. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Dnevna temperatura od -5 do 1, na jugu zemlje do 4 °C.

U utorak 7. 2. 2023., u Hercegovini i na jugozapadu Bosne pretežno vedro. U ostatku zemlje umjereno do pretežno oblačno vrijeme uz djelomično razvedravanje poslije podne. Vjetar u Bosni slab sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini slaba do umjerena bura. Jutarnja temperatura od -11 do -4, na jugu do 2, a dnevna od -4 do 2, na jugu zemlje do 6 °C.

U srijedu 8. 2. 2023., u Hercegovini i jugozapadnim područjima Bosne pretežno vedro. U ostatku zemlje pretežno oblačno vrijeme, uz povremeno provijavanje slabog snijega. Jutarnja temperatura od -11 do -5, na jugu do 1, a dnevna od -4 do 2, na jugu zemlje do 6 °C.

U četvrtak 9. 2. 2023., pretežno sunčano. Jutarnja temperatura od -13 do -5, na jugu do 0, a dnevna od -4 do 3, na jugu zemlje do 7 °C.

U petak 10. 2. 2023., sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od -11 do -4, na jugu do 0, a dnevna od 0 do 5, na jugu zemlje do 10 °C.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing