TKO SU UTRKIVAČI S BUNE I ČIJI SINOVI

TKO SU UTRKIVAČI S BUNE I ČIJI SINOVI

Utrka hercegovačkih tajkuna i sinova od tajkuna, uslijed koje je nevina obitelj izgubila živote, uzbunila je bh. javnost. Mate Primorac, jedan od utrkivača je poginuo, dok je Mile Doko (1991.) preživio i ostao neozlijeđen. – piše Hercegovina.info

On je prema još uvijek službeno nepotvrđenim informacijama dodavao gas da ga Primorac ne pretekne, nakon čega se ovaj zabio u dva automobila, od čega je jedan i Renault obitelji Krstić.

Prema našim saznanjima poznat je po brzoj vožnji, te je plaćao više kazni zbog prekomjernog stiskanja papučice gasa diljem Hercegovine.

 

I kobne noći je brzo vozio, te bio pod utjecajem alkohola, a branit će se upravo u tom smjeru, da je bio u svojoj traci i da osim prebrze vožnje i alkohola u krvi nema drugih grijeha. Javnost se boji da će mu biti i oprošteno, obzirom da je otac u unosnom biznisu, koji je sinu i omogućio skupocjene automobile, brzu vožnju, pod cijenu visokih kazni koje običan narod ne može platiti.

Doko je naime sin suvlasnika tvrtke M.R.M., poznate po dobivanju gotovo svih natječaja za nabavku automobila od strane dužnosnika HDZ-a BiH. O crtanjima tendera za nabavku automobila upravo toj tvrtki prigodom javnih natječaja mediji su napisali stotine tekstova.

Elektroprivreda HZ HB, Sveučilište u Mostaru, Vlada HNŽ, Sveučilišna klinička bolnica u Mostaru, samo su neke od niza institucija koje su nabavljale vozila od M.R.M. Ta tvrtka odlično posluje zahvaljujući bliskosti s vladajućom strankom, a upravo Doko je sin suvlasnika.

Danas je i pokop Mate Primorca, koji će biti pokopan u Čitluku, dok je pokop obitelji Krstić u Ortiješu kod Mostara.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing