Tomislavgrad: Radnica otjerala maskiranog pljačkaša

Tomislavgrad: Radnica otjerala maskiranog pljačkaša

U ponedjeljak navečer, oko 20.15 sati maskirani razbojnik upao je u prodavaonicu Baković br. 5 u Tomislavgradu u Ulici Mijata Tomića te je, prijeteći radnici oružjem, zatražio da mu se preda dnevni utržak.

No, radnica se nije prepala te se, kako doznajemo, suprotstavila razbojniku nakon čega se on dao u bijeg. Policija traga za počiniteljem.

Inače, posljednih dana duvanjsko područje na meti je pljačkaša.

Nakon uspješno razriješenog slučaja krađe teladi koja su iz mjesta Šujica završila u Ljubuškom, duvanjska policija traga i za nepoznatim kradljivcem koji je prošlog četvrtka iz prostorija firme Marino d.o.o. ukrao torbicu u kojoj se nalazilo oko 3.000 KM u raznim valutama i apoenima.
Istoga dana opljačkane su i dvije kuće u mjestu Mrkodol kod Tomislavgrada iz kojih su ukradene dvije TV plazme, računalo i zlatni lančić. Riječ je o kućama duvanjskih gastabajtera, a i ove pljačkaše policija još traži.

Inače, Tomislavgrad će uskoro, u cilju poboljšanja sigurnosti, dobiti tri kamere koje će biti postavljene na dva raskrižja te kružnom toku. To je prvi dio projekta u sklopu kojeg bi trebalo biti postavljeno 16 kamera.

bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar