Toplo vrijeme uz grmljavinu i lokalne pljuskove

Toplo vrijeme uz grmljavinu i lokalne pljuskove

Bosni i Hercegovini danas se očekuje sunčano vrijeme. Poslije podne umjeren porast naoblake na zapadu i sjeverozapadu Bosni može uvjetovati lokalne pljuskove.

Vjetar će biti slab do umjeren u većem dijelu zemlje zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 25 do 32 celzijusa.

U utorak se očekuje pretežito sunčano jutro, uz postepen porast naoblake tijekom dana. Poslije podne i u večernjim satima očekuje se kiša, pljuskovi i grmljavina. Lokalno inztenzivnije padaline. Jutarnja temperatura od 12 do 18, na jugu do 20, a dnevna od 21 do 27, na jugu do 30 stupnjeva.

U srijedu će u Bosni prije podne pretežito oblačno s kišom ili lokalnim pljuskovima. U ostatku dana razvedravanje i prestanak padalina. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura od 10 do 16, na jugu do 20, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 24 celzijusa.

U četvrtak će biti sunčano. Jutarnja temperatura od 6 do 12, na jugu do 14, a dnevna od 16 do 22, na jugu do 26 stupnjeva.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar