TRAGEDIJA NA ULAZU U POZNATI HOTEL: Preminula dva mladića nakon što su se automobilom zabili u stablo

TRAGEDIJA NA ULAZU U POZNATI HOTEL: Preminula dva mladića nakon što su se automobilom zabili u stablo

Pet minuta nakon ponoći u Segetu Donjem, u Ulici Hrvatskih žrtava na ulazu u hotel Medena kod Trogira, osobni automobil je udario u stablo.

“U ponoć i 40 minuta djelatnici Hitne medicinske pomoći konstatirali su smrt dviju zasad nepoznatih muških osoba”,izvijestila je PU splitsko-dalmatinska, prenosi Slobodna Dalmacija.

O silini udara i dimanzijama tragedije koja se noćas dogodila u Segetu Donjem, kod skretanja za hotel “Medena”, svjedoči i jutrošnje izvješće Vatrogasnog operativnog centra Splitsko-dalmatinske županije.

“Automobil je sletio s ceste i udario u drvo. Na intervenciju su izišla trojica pripadnika Javne vatrogasne postrojbe Trogir s jednim vozilom i jedan član Dobrovoljnog vatrogasnog društva “Seget Vranjica”. Iz vozila izvučene dvije mlađe osobe koje su preminule. Završetak intervencije i policijski očevid su trajali do 4 sata”, naglašavaju vatrogasci o nesreći.

Policija je nakon provedenog očevida objavila priopćenje:

”Noćas oko ponoći, u Segetu Donjem kod skretanja za hotel Medena, 28-godišnjak je upravljajući osobnim vozilom, dok se kretao iz smjera Trogira u smjeru Marine, najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine sletio izvan kolnika nakon čega dolazi do udara vozila u stablo. Od zadobivenih ozljeda 28-godišnji vozač i 21-godišnji suvozač preminuli su na mjestu prometne nesreće. O događaju je izvješteno državno odvjetništvo dok je za vrijeme očevida jutros do 4.00 sata cesta bila zatvorena za promet.”

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar