TREBA MI KEŠ: Kako se makaze cijena okreću Aluminij Industriesu, tako se Čović okreće Izraelu

TREBA MI KEŠ: Kako se makaze cijena okreću Aluminij Industriesu, tako se Čović okreće Izraelu

Predsjedatelj Doma naroda Parlamenta BiH Dragan Čović u ponedjeljak počinje posjet Izraelu tijekom kojeg će se sastati s državnim dužnosnicima, razgovarati o gospodarskoj suradnji te položiti vijenac u Yad Vashemu, memorijalnom centru holokausta, javlja HINA.

Tijekom višednevnog posjeta Čović, koji je i čelnik Hrvatskog narodnog sabora BiH, susrest će se s najvišim državnim dužnosnicima Izraela i predstavnicima poslovne zajednice s kojima će razgovarati o bilateralnim odnosima, gospodarskoj suradnji i situaciji u Bosni i Hercegovini.

Čović će položiti vijenac u Yad Vashemu, memorijalnom centru holokausta u Jeruzalemu

Njegov posjet dolazi u vrijeme osnivanja Gospodarske komore Države Izrael i Bosne i Hercegovine, te istaknutih izraelskih investicija u BiH. Najavljuje se kako će dužnosnici dviju država razgovarati o mogućim projektima, te različitim ulaganjima u bosanskohercegovačko gospodarstvo, uključivo i na razvoj poljoprivrede u toj zemlji.

Prije polaska Čović je naglasio kako će kao predsjedatelj Doma naroda Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine raditi na usvajanju neobavezujuće radne definicije antisemitizma, zaključuje članak dopisnik Hine Zoran Krešić iz Mostara.

Izvor: Hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar