• Trenerice ramskih mažoretkinja završile sve ispite za licencirane trenerice
  • Trenerice ramskih mažoretkinja završile sve ispite za licencirane trenerice
  • Trenerice ramskih mažoretkinja završile sve ispite za licencirane trenerice

Trenerice ramskih mažoretkinja završile sve ispite za licencirane trenerice

Martina Škarica i Matea Anić, jedne od voditeljica kluba Mažoretkinje Rama dobile su novu titulu licenciranih trenerica. Cure su 21. travnja 2021. godine, u Zagrebu položile stručnu praksu na seniorskom sastavu Zagrebačkih mažoretkinja te su dobile titulu prvih licenciranih trenerica u klubu Mažoretkinje Rama. Martina i Matea su još u siječnju 2020. godine, završile ukupno 13 pismenih i usmenih ispita, no COVID-19 ih je spriječio da polože i završni ispit/stručnu praksu.

“Sretne smo, jer ovo nam otvara više mogućnosti i više samopouzdanja u onome što radimo. Do sada smo, mogu reći, bili „animatori“ koji su kroz treniranje postigli još jedan stupanj znanja. Ponosne smo što možemo naše znanje podijeliti sa mlađim djevojkama koje će se danas-sutra naći na našem mjestu. Sada se nemamo čega bojati, nego ćemo stvari preuzeti u naše ruke i tako postići željene rezultate na državnim i europskim natjecanjima. Drago mi je što nam Općina Prozor-Rama uvijek čuva leđa i što uvijek možemo računati na njihovu pomoć. Također, i ovaj put pomogli su nam financijski, jer trenerska škola zahtjeva određenu količinu novca, kao i odricanja. Hvala im što su u nama prepoznali osobe koje će ulagati u našu mladost i koje će uljepšavati svaku neplesnu mažoret djelatnost“, rekla je za Ramski Vjesnik Martina Škarica.

Mažoretkinje Rama uskoro ćete moći gledati u jednom od turističkih videa općine Prozor-Rama, gdje nas cure vode na najljepše lokacije Prozor-Rame. Snimanje će se održati u svibnju, a mažoretkinje se nadaju da će isti široj publici za gledanje biti dostupan već u lipnju.

Također, klub Mažoretkinje Rama trenutno vrši upis u klub. Trenerice pozivaju sve mlade djevojke da im se pridruže i da zajedno stvaraju budućnost lijepih uspomena.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar