• Tvornica Rama-Tex d.o.o. napravila i donirala 1000 maski za višekratnu upotrebu
  • Tvornica Rama-Tex d.o.o. napravila i donirala 1000 maski za višekratnu upotrebu

Tvornica Rama-Tex d.o.o. napravila i donirala 1000 maski za višekratnu upotrebu

U kriznim vremenima, pogotovo kao što je ovo pandemijsko koronavirusa potrebna je uključenost svih segmenata društva u borbi. Svi smo zahvaćeni i dužni smo se boriti u skladu s mogućnostima i zadanim obvezama. Veoma je važna uključenost i gospodarskog sektora.  Tvornica Rama-Tex je dala svoj doprinos.

Tvornica Rama-Tex d.o.o  sašila  1000 maski za višekratnu uporabu i darovala ih Općini Prozor-Rama. Ivica Pavlović ispred Rama-Texa rekao je da svi moramo biti solidarni u ovoj situaciji. “Rama-Tex je napravio ono što je mogao, ovih tisuću maski je naša donacija ramskom narodu”, kazao je Pavlović.

Maske će biti podijeljene javnim ustanovama i poduzećima te osobama na području naše općine koje moraju raditi i biti na raspolaganju drugima i građanima naše općine.

Općina Prozor-Rama, srdačno se zahvaljuje Rama-Texu na donaciji i nada se da će ove maske zaštititi naše građane od zareze korona virusom.

“Stanje na području naše općine je zadovoljavajuće te nema pojave novih slučajeva. Ukupan broj osoba u samoizolaciji je 272, a za 34 osobe je istekao zdrastveni nadzor”, kazao je za Radio Ramu Zvonimir Faletar, sanitarni inspektor.

Više poslušajte u izjavi Zvonimira Faletara
(Klikni na link za preuzimanje audio zapisa)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar