U Rami otkazani treninzi i utakmice

U Rami otkazani treninzi i utakmice

Po preporuci nadležnog Ministarstva, rukovodstvo Košarkaškog saveza  Srednjobosanske županije/kantona  donosi odluku o prekidu Lige mladih KKS SBK/KSB do daljnjeg.

O nastavku natjecanja, svi klubovi će biti obavješteni naknadno.

Poštujući odluke nadležnih institucija, povodom situacije izazvane Corona virisom  HKK Rama donosi Odluku o privremenom obustavljaju trenažnog procesa kao i svih aktivnosti.

O svim narednim koracima svi članovi kluba bit će pravovremeno obaviješteni putem stranice kluba.

HŽKK Rama je također uputio obavijest da se treninzi odgađaju do početka nastave koja je također obustavljena na dva tjedna zbog Corona virusa.

Rukometni klub Optimist također je obavijestio svoje članove o prestanku treninga i utakmica u iduća dva tjedna .

Potvrđena je odluka da se otkazuje početak Druge nogometne  lige FBiH-jug u kojoj sudjeluje HNK Rama.

Preventivno se zabranjuju sva okupljanja, treninzi i ostale aktivnosti u klubu narednih 15 dana kada će se odlučiti što i kako dalje-objavljeno je.  Odluka stupa na snagu odmah.

Karate klub Empi  Prozor-Rama je također privremeno prestao sa aktivnostima vezanim za treninge i natjecanja.

Također je u pripremi bio tradicionalni Izbor sportaša godine u  Prozor-Rami. Svečanost proglašenja najboljih je otkazana kao i nastup zagrebačkih mažoretkinja koje su trebale biti gošće na Izboru sportaša godine. Aktivnosti vezane za  Izbor najboljih sportaša u našoj općini će biti nastavljene nakon smirivanja situacije i novih Odluka vezanih  za Corona virus.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar